Αυτή είναι η viral φωτογραφία πράσινων οπαδών και Παπανικολάου!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτή είναι η viral φωτογραφία πράσινων οπαδών και Παπανικολάου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Μία σπάνια σκηνή απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο κλειστό του ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μια εικόνα που δείχνει ποια πρέπει να είναι η αθλητική νοοτροπία προκειμένου να σταματήσουν επιτέλους επεισόδια που αμαυρώνουν τη χαρά του αθλήματος. Ο λόγος για τη ...βοήθεια που δέχθηκε ο Κώστας […]

31.01.2017 | 10:13

Μία σπάνια σκηνή απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο κλειστό του ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για μια εικόνα που δείχνει ποια πρέπει να είναι η αθλητική νοοτροπία προκειμένου να σταματήσουν επιτέλους επεισόδια που αμαυρώνουν τη χαρά του αθλήματος.

Ο λόγος για τη ...βοήθεια που δέχθηκε ο Κώστας Παπανικολάου από τους οπαδούς του τριφυλλιού.

Ο ερυθρόλευκος άσος άκουσε πολλά και υβριστικά συνθήματα στο ΟΑΚΑ από τους γνωστούς «οξύθυμους» της εξέδρας (τέτοιοι υπάρχουν και στο ΣΕΦ). Ωστόσο, όταν σε μια προσπάθειά του βρέθηκε εκτός παρκέ και παραλίγο να καταλήξει στην… κερκίδα, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Όχι μόνο δεν του επιτέθηκαν και δεν τον γιούχαραν από κοντά, αλλά βοήθησαν να επιστρέψει στο γήπεδο για να συνεχίσει στον αγώνα, κλέβοντας τις εντυπώσεις!

Δείτε τη φωτογραφία

Exit mobile version