Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βενιζέλος: “Ο Τσίπρας νοιάζεται για την εξουσία, αλλιώς θα έκανε εκλογές χτες”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: “Ο Τσίπρας νοιάζεται για την εξουσία, αλλιώς θα έκανε εκλογές χτες”

Συνέντευξη στον ΒΗΜΑ FM παραχώρησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις, που κατά την εκτίμηση του θεωρούνται προβληματικές. Για τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και τις δηλώσεις του περί ανάπτυξης που έρχεται, ο κ. Βενιζέλος σχολίασε: «Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για ανάπτυξη, για την οποία μίλησε ο κ. Φλαμπoυράρης, ο κίνδυνος επανάληψης του 2015 […]

vezizelos

Συνέντευξη στον ΒΗΜΑ FM παραχώρησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις, που κατά την εκτίμηση του θεωρούνται προβληματικές.

Για τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και τις δηλώσεις του περί ανάπτυξης που έρχεται, ο κ. Βενιζέλος σχολίασε: «Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για ανάπτυξη, για την οποία μίλησε ο κ. Φλαμπoυράρης, ο κίνδυνος επανάληψης του 2015 απειλεί την χώρα».

«Δεν υπάρχει σχέδιο για την πραγματική οικονομία και τις τράπεζες, η κυβέρνηση πηγαίνει στη διαπραγμάτευση ως κακός μαθητής», συμπλήρωσε.

Μιλώντας για τον πρωθυπουργό, υπογράμμισε πως ο πρωθυπουργός ενδιαφέρεται μόνο για την εξουσία και όχι για τη χώρα.

«Αν ο κ. Τσίπρας είχε αίσθηση εθνικού συμφέροντος θα είχε κάνει εκλογές χθες, αλλά επικρατεί η διάθεση νομής της εξουσίας», είπε χαρακτηριστικά.

«Το πλάνο Β της δραχμής έχει πια αυτονομηθεί. Σταγόνα- σταγόνα έχει δηλητηριαστεί η κοινή γνώμη που αρχίζει να πιστεύει ότι μας έβλαψε η συμμετοχή στην ΕΕ», κατέληξε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις