Έρευνα “σοκ”: Αγκαλιά και γλυκόλογα ζητούν τα ζευγάρια και όχι… σεξ!

PLUS

Έρευνα “σοκ”: Αγκαλιά και γλυκόλογα ζητούν τα ζευγάρια και όχι… σεξ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μέχρι τώρα κυριαρχούσε η άποψη πως το σεξ είναι πανάκεια, κι όμως ήρθε μία νέα έρευνα να αποδείξει πως οι άνθρωποι, έχουν μια πολύ μεγαλύτερη ανάγκη. Όσο παράλογο κι αν φαίνεται, αυτό που ζητούν οι άνθρωποι, είναι όμορφα και γλυκά λόγια και πολλές αγκαλιές, βάζοντας τη σεξουαλική επαφή σε δεύτερη μοίρα. Σύμφωνα με τη γερμανική […]

30.01.2017 | 21:30

Μέχρι τώρα κυριαρχούσε η άποψη πως το σεξ είναι πανάκεια, κι όμως ήρθε μία νέα έρευνα να αποδείξει πως οι άνθρωποι, έχουν μια πολύ μεγαλύτερη ανάγκη.

Όσο παράλογο κι αν φαίνεται, αυτό που ζητούν οι άνθρωποι, είναι όμορφα και γλυκά λόγια και πολλές αγκαλιές, βάζοντας τη σεξουαλική επαφή σε δεύτερη μοίρα.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα “Bild” που δημοσιεύει δημοσκόπηση της ιστοσελίδας κοινωνικών γνωριμιών “LovePoint”, η πλειοψηφία έχει ανάγκη από τρυφερότητα και αγάπη, και όχι τόσο για σεξ.

Από τους συμμετέχοντες στην έρευνα, το 96% των γυναικών και το 87% των ανδρών, βρίσκουν τη σεξουαλική πράξη δευτερευούσης σημασίας, ενώ αυτό που ζητούν από τον σύντροφο τους είναι μια αγκαλιά και μια γλυκιά κουβέντα.

Το δημοσίευμα τονίζει πως έχουμε περάσει σε μία νέα, πιο «μοντέρνα» εποχή όπου δεν υπάρχει ρομαντισμός, με τα ζευγάρια να μην ανταλλάσσουν κινήσεις που δείχνουν αγάπη και ενδιαφέρον την ώρα που αφιερώνουν πολύ χρόνο να διασκεδάζουν με «ρηχό» τρόπο και να κάνουν σεξ.

“Για το 90% των γυναικών, το σημαντικό είναι να αισθάνονται επιθυμητές από τον σύντροφό τους. Επιπλέον, μία στις δύο γυναίκες θέλουν να ακούν μία φιλοφρόνηση από το ταίρι τους κι ένας στους τέσσερις άντρες “διψούν” για επιβράβευση από την αγαπημένη τους. Μόνο το 8% των ανδρών και το 16% των γυναικών αναζητούν σε μία σχέση τον μεγάλο έρωτα», αναφέρει το άρθρο της Bild, υπογραμμίζοντας πως η εποχή των χαδιών, μάλλον πέρασε ανεπιστρεπτί.

 

 

Exit mobile version