Έξαλλη η Μαρία Χούκλη όταν τη ρώτησαν για τον Νίκο Χατζηνικολάου (video)

LIFESTYLE

Έξαλλη η Μαρία Χούκλη όταν τη ρώτησαν για τον Νίκο Χατζηνικολάου (video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η αποχώρηση της Μαρίας Χούκλη από τον ΑΝΤ1 και η αντικατάσταση της από τον Νίκο Χατζηνικολάου, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά ως προς τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε. Πληροφορίες ήθελαν την κ. Χούκλη να αποχαιρετά μόνο τους συνεργάτες της, χωρίς καμία διάθεση να μιλήσει με την διοίκηση του καναλιού. Η κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» […]

30.01.2017 | 13:20

Η αποχώρηση της Μαρίας Χούκλη από τον ΑΝΤ1 και η αντικατάσταση της από τον Νίκο Χατζηνικολάου, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά ως προς τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε.

Πληροφορίες ήθελαν την κ. Χούκλη να αποχαιρετά μόνο τους συνεργάτες της, χωρίς καμία διάθεση να μιλήσει με την διοίκηση του καναλιού.

Η κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» συνάντησε τη δημοσιογράφο και η ρεπόρτερ της ζήτησε τη γνώμη της για τον Νίκο Χατζηνικολάου που κάνει σήμερα πρεμιέρα.

Η κ. Χούκλη, εμφανώς ενοχλημένη σήκωσε το χέρι της στην κάμερα για να σταματήσουν οι ερωτήσεις που αφορούν στην αποχώρηση της από το κανάλι.

Αρχικά αρκέστηκε σε ένα «όχι, ευχαριστώ πολύ», όταν όμως άκουσε την ερώτηση εκνευρισμένη φανερά, είπε: «Παιδιά τώρα… Μα είναι δυνατόν; Γιατί το κάνετε αυτό;» ενώ γυρνούσε την πλάτη στην κάμερα.

Exit mobile version