Σοκ στη Γερμανία: 6 νέα παιδιά βρέθηκαν νεκρά σε κήπο μετά από πάρτι

ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στη Γερμανία: 6 νέα παιδιά βρέθηκαν νεκρά σε κήπο μετά από πάρτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γερμανία η είδηση των έξι παιδιών που βρέθηκαν νεκρά σε κήπο στη πόλη Άρμσταϊν της Βαυαρίας, ύστερα από πάρτι. Οι νεκροί, πέντε αγόρια και ένα κορίτσι, ηλικίας 18 ή 19 ετών, βρέθηκαν από τον ιδιοκτήτη της αποθήκης, του οποίου ο γιος και η κόρη βρίσκονται μεταξύ αυτών. Ο άτυχος πατέρας ανησύχησε […]

30.01.2017 | 12:44

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γερμανία η είδηση των έξι παιδιών που βρέθηκαν νεκρά σε κήπο στη πόλη Άρμσταϊν της Βαυαρίας, ύστερα από πάρτι.

Οι νεκροί, πέντε αγόρια και ένα κορίτσι, ηλικίας 18 ή 19 ετών, βρέθηκαν από τον ιδιοκτήτη της αποθήκης, του οποίου ο γιος και η κόρη βρίσκονται μεταξύ αυτών.

Ο άτυχος πατέρας ανησύχησε όταν ξημέρωσε και τα παιδιά δεν είχαν επιστρέψει και αποφάσισε να πάει στο υπόστεγο του κήπου ώστε να δει τι συμβαίνει.

Σοκαρισμένος από το θέαμα των νεκρών νέων παιδιών, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν μια αυτοσχέδια θερμάστρα και ένα μαγγάλι, γεγονός που δείχνει πως πιθανόν τα παιδιά να έχασαν τη ζωή τους από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα.

«Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί τι οδήγησε στον θάνατο των έξι νεαρών, αλλά η αστυνομία διαπιστώνει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάποιο βίαιο έγκλημα», αναφέρει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μπγιορν Σμιτ μίλησε στη γερμανική εφημερίδα Bild και δήλωσε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκλήθηκε από δηλητηρίαση ο θάνατος τους, ωστόσο θα μπορούσαν να υπάρχουν κι άλλες αιτίες.

Η αστυνομία θα είναι σε θέση να κάνει δηλώσεις, αμέσως μετά τις νεκροψίες.

 

Exit mobile version