Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / ISIS: “Ευλογημένο το διάταγμα Τραμπ”
ΚΟΣΜΟΣ

ISIS: “Ευλογημένο το διάταγμα Τραμπ”

Εκτός από τις ηγεσίες των χωρών, αλλά και τους διάσημους του Χόλιγουντ που πήραν θέση για το διάταγμα Τραμπ, τη γνώμη του εξέφρασε και το Ισλαμικό Κράτος, μόνο που υπάρχει μία διαφορά. Ενώ η πλειοψηφία κατηγορεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ για την απόφαση του, οι τζιχαντιστές την βρίσκουν «ευλογημένη». Τουλάχιστον στους λογαριασμούς τους στα μέσα […]

trump-diatagma-708

Εκτός από τις ηγεσίες των χωρών, αλλά και τους διάσημους του Χόλιγουντ που πήραν θέση για το διάταγμα Τραμπ, τη γνώμη του εξέφρασε και το Ισλαμικό Κράτος, μόνο που υπάρχει μία διαφορά.

Ενώ η πλειοψηφία κατηγορεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ για την απόφαση του, οι τζιχαντιστές την βρίσκουν «ευλογημένη».

Τουλάχιστον στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται να κάνουν πάρτι με την απαγόρευση εισόδου σε πολίτες επτά μουσουλμανικών χωρών στην Αμερική.

Το Ισλαμικό Κράτος θεωρεί πως αυτή η «ευλογημένη» κίνηση του προέδρου, είναι το κερασάκι στην τούρτα για να «ξυπνήσουν» οι μουσουλμάνοι και να εκπληρώσουν το σχέδιο τους. Εκτός αυτού, πιστεύουν ότι η πλειοψηφία των μουσουλμανικών χωρών θα αρχίσουν να βλέπουν με θετική ματιά τις κινήσεις του ISIS.

Υπενθυμίζεται πως ο Anwar al-Awlaki, υψηλόβαθμο μέλος της al Qaeda, είχε προβλέψει πως : «Η Δύση τελικά θα στραφεί εναντίον των μουσουλμάνων κατοίκων της», δήλωση που αναφέρεται συχνά στα τελευταία δημοσιεύματα σχετικά με το διάταγμα Τραμπ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις