Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ένα εκατ. δολάρια στον άντρα με το βιονικό πέος αρκεί να… γδυθεί!
ΚΟΣΜΟΣ

Ένα εκατ. δολάρια στον άντρα με το βιονικό πέος αρκεί να… γδυθεί!

Είδηση είχε γίνει ο άντρας από το Πακιστάν, καθώς ήταν ο πρώτος που υποβλήθηκε σε επεμβάσεις προκειμένου να αποκτήσει βιονικό πέος. Ο Μοχάμεντ Αμπάντ, που είχε χάσει το μόριο του ύστερα από τροχαίο στην ηλικία των έξι ετών, εργάζεται πολλές ώρες ως φύλακας και μάλιστα αρνιόταν τις σεξουαλικές προτάσεις που δεχόταν καθώς δεν είχε χρόνο! […]

peos1

Είδηση είχε γίνει ο άντρας από το Πακιστάν, καθώς ήταν ο πρώτος που υποβλήθηκε σε επεμβάσεις προκειμένου να αποκτήσει βιονικό πέος.

Ο Μοχάμεντ Αμπάντ, που είχε χάσει το μόριο του ύστερα από τροχαίο στην ηλικία των έξι ετών, εργάζεται πολλές ώρες ως φύλακας και μάλιστα αρνιόταν τις σεξουαλικές προτάσεις που δεχόταν καθώς δεν είχε χρόνο!

Τώρα όμως, φαίνεται πως του «γέλασε η τύχη», καθώς μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής πορνό ταινιών στον κόσμο, η “BangBros“,του προσφέρει 1 εκατ. δολάρια, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία.

abas1

Ο παραγωγός της εταιρείας “Bangbros”, Κόλιν Ράι, επικοινώνησε με την ιστοσελίδα “Daily Star” αφότου διάβασε την ιστορία του Αμπάντ και ζήτησε πληροφορίες.

“Ενδιαφερόμαστε πολύ για τον άνθρωπο αυτό. Το πακέτο που διαθέτει είναι μοναδικό. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί του μία συμφωνία ύψους 10 χιλιάδων δολαρίων, 25 χιλιάδων δολαρίων ή ακόμα και συμφωνία ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων“, είπε χαρακτηριστικά ο Κόλιν Ράι.

vioniko peos

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις