Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στα χέρια της ομάδας ΔΙΑΣ τρεις Αλγερινοί με δυο … βαλίτσες κλοπιμαία από σταθμευμένα αυτοκίνητα
ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια της ομάδας ΔΙΑΣ τρεις Αλγερινοί με δυο … βαλίτσες κλοπιμαία από σταθμευμένα αυτοκίνητα

Του Πέτρου Καρισώτη Με δύο… βαλίτσες, που περιείχαν πλήθος κλοπιμαίων, τα οποία άρπαζαν μέσα από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Βορειοανατολική Αττική, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, τρεις Αλγερινοί, ηλικίας 22, 32 και 43 χρόνων. Τέλος, τουλάχιστον προσωρινό, στη δράση των τριών αλλοδαπών, έδωσε ένας πολίτης στην περιοχή του Χολαργού, ο οποίος αντελήφθη τους δύο από τους […]

dias1

Του Πέτρου Καρισώτη

Με δύο… βαλίτσες, που περιείχαν πλήθος κλοπιμαίων, τα οποία άρπαζαν μέσα από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Βορειοανατολική Αττική, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, τρεις Αλγερινοί, ηλικίας 22, 32 και 43 χρόνων.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τέλος, τουλάχιστον προσωρινό, στη δράση των τριών αλλοδαπών, έδωσε ένας πολίτης στην περιοχή του Χολαργού, ο οποίος αντελήφθη τους δύο από τους τρεις να επιχειρούν να διαρρήξουν σταθμευμένο αυτοκίνητο και ενημέρωσε την Άμεση Δράση.

Οι μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ, που έφθασαν στο σημείο, αφού πήραν πληροφορίες, άρχισαν με περιπολίες να αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή τους δράστες.

Τελικά τους βρήκαν μέσα σε αυτοκίνητο, τους σταμάτησαν και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χολαργού.

Στο αυτοκίνητο, καθώς και στη κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των 194 ευρώ, κινητά τηλέφωνα, ένα  tablet, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και οι δύο βαλίτσες.

Όλα είχαν νωρίτερα αφαιρεθεί από την περιοχή του Παπάγου και του Χολαργού. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Μετά από έρευνα στο σπίτι, ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ενδυμάτων σε θήκες, γυαλιά ηλίου, τρία τηλεχειριστήρια γκαραζόπορτας, ένα tablet , πλήθος φορτιστών κινητών τηλεφώνων και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες.

Από την έρευνα,  εξιχνιάσθηκαν δώδεκα  περιπτώσεις κλοπών από οχήματα σε περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής  (Παπάγου, Χολαργό και Αγία Παρασκευή).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις