Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ποιος φοβάται τη Μελάνια Τραμπ; Τώρα, όλοι!
LIFESTYLE

Ποιος φοβάται τη Μελάνια Τραμπ; Τώρα, όλοι!

Είναι εντυπωσιακή, εκθαμβωτική, με έναν «αέρα» που σε κάνει είτε να την λατρέψεις, είτε να την αντιπαθήσεις. Η Μελάνια Τραμπ, Πρώτη Κυρία της Αμερικής, έχει «σταυρωθεί» ή έχει δει «πλεγμένα» εγκώμια για το πρόσωπο της. Οι εχθροί του Τραμπ, που δεν είναι και λίγοι, έχουν βρει τον πιο ύπουλο τρόπο να τον πολεμήσουν. Η Μελάνια […]

melania

Είναι εντυπωσιακή, εκθαμβωτική, με έναν «αέρα» που σε κάνει είτε να την λατρέψεις, είτε να την αντιπαθήσεις.

Η Μελάνια Τραμπ, Πρώτη Κυρία της Αμερικής, έχει «σταυρωθεί» ή έχει δει «πλεγμένα» εγκώμια για το πρόσωπο της.

Οι εχθροί του Τραμπ, που δεν είναι και λίγοι, έχουν βρει τον πιο ύπουλο τρόπο να τον πολεμήσουν. Η Μελάνια και ο γιος της Μπάρον έχουν πέσει θύμα διαδικτυακού εκφοβισμού και το «ψαχούλεμα στο παρελθόν της δεν έχει σταματημό.

Τα πράγματα έδειξαν να είναι σοβαρά όταν λίγες ημέρες πριν ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία χωρίς να αναφέρεται στον ίδιο τον Μπάρον, ζητούσε να σταματήσει αυτή η «λάσπη».melania trump

“Υπάρχει μία μακρά παράδοση που παρέχεται η δυνατότητα στα παιδιά των Προέδρων να μεγαλώσουν έξω από το πολιτικό προσκήνιο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τώρα όμως, η Μελάνια αποφάσισε πως η ανακοίνωση δεν είναι αρκετή και περνά στην αντεπίθεση.

Όμως μια κυρία δεν το κάνει ποτέ ευθέως, γι’ αυτό και έβαλε μπροστά τον προσωπικό δικηγόρο του Τραμπ, Μάικλ Κοέν να απαντάει για λογαριασμό της στα εχθρικά σχόλια.

Πρώτη τα «άκουσε» η κωμικός Τσέλσι Χάντλερ, που είπε στο Variety, ότι η Μελάνια “μόλις και μετά βίας μιλάει αγγλικά” και μάλιστα το «τράβηξε» και συνέχεια γράφοντας στο Twitter “φώναξέ με αν χρειάζεσαι βοήθεια @MELANIATRUMP”.

Η απάντηση, ακόμη πιο σκληρή:

“Ντροπή σου Τσέλσι Χάντλερ που επιτίθεσαι με αυτόν τον τρόπο στην Πρώτη Κυρία μας, με έναν τέτοιο κατάπτυστο τρόπο” είπε στην Page Six ο Κοέν. “Μην ξεγελιέστε από την προφορά της. Η Μελάνια είναι ευφυής και μιλάει με ευκρίνεια. Για να είμαστε ξεκάθαροι, η Πρώτη μας Κυρία μιλάει πολλές γλώσσες, πέντε νομίζω. Αλήθεια πόσες γλώσσες μιλάς Τσέλσι;”.

Δεν ήταν όμως ο μόνος που της επιτέθηκε για το σχόλιο της κατά της όμορφης Μελάνια.

Αρθρογράφος του Observer που συνεργάστηκε μαζί της  ως σεναριογράφος στο επιτυχημένο talk show δεν είπε και τα καλύτερα για την Τσέλσι Χάντλερ.

melania

«Είναι μια μόνιμα, υστερική, μεθυσμένη, αλκοολική σκύλα που έκανε ένα φάουλ. Θέλει να μιλήσει ενάντια στη ρητορική του ρατσισμού κάνοντας ένα ρατσιστικό σχόλιο εις βάρος μιας Πρώτης Κυρίας που είναι μετανάστρια; Όλο, τόσο λάθος», έγραψε ο αρθρογράφος.

Η Μελάνια όμως δεν αρκείται σε έναν δικηγόρο και ήδη ετοιμάζεται στον Λευκό Οίκο το επιτελείο που θα ασχολείται με τα όσα γράφονται για την Πρώτη Κυρία.

melania

Σύμφωνα με την Page Six της ομάδας θα ηγείται η Στάφανι Γουίστον Γούλκοφ, φίλη της Μελάνια, πρώην συντάκτρια της Vogue και διοργανώτρια του Met Gala, που μαζί με τον Τομ Μπάρακ διοργάνωσαν την τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ.

Στο εξής, όσοι «τολμήσουν» να σχολιάσουν αρνητικά, θα βρουν απέναντι μια ομάδα έτοιμη να απαντήσει με τον πιο αποστομωτικό τρόπο.

Και με σύζυγο τον Τραμπ, ίσως η «τιμωρία» να μην είναι απλώς μία απάντηση…

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις