Συνελήφθη 49χρονος για πορνογραφία ανηλίκων

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθη 49χρονος για πορνογραφία ανηλίκων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Ποινική δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 49χρονου για πορνογραφία ανηλίκων σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διεξήγαγαν πολύμηνες έρευνες στο διαδίκτυο για τον εντοπισμό χρηστών που κατείχαν και διαμοίραζαν υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. Έτσι, εντόπισαν προφίλ χρήστη ο οποίος, το διάστημα από 13 Μαρτίου 2016 έως […]

28.01.2017 | 16:23

Ποινική δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 49χρονου για πορνογραφία ανηλίκων σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διεξήγαγαν πολύμηνες έρευνες στο διαδίκτυο για τον εντοπισμό χρηστών που κατείχαν και διαμοίραζαν υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Έτσι, εντόπισαν προφίλ χρήστη ο οποίος, το διάστημα από 13 Μαρτίου 2016 έως 16 Αυγούστου 2016, μεταφόρτωσε (168) αρχεία εικόνας πορνογραφίας ανηλίκων.

Τα στοιχεία αυτά τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Μέτα από ψηφιακή – διαδικτυακή αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε ένας 49χρονος, σε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, όπου και συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνικά στο 11188, στέλνοντας e-mail στο:ccu@cybercrimeunit.gov.gr, μέσω της εφαρμογής ( application ) για έξυπνα τηλέφωνα ( smart phones ): CYBER ΚΙ D ή μέσω twitter: @CyberAlertGR.

Exit mobile version