Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Χαλκίδα: Δεκατετράχρονος εναντίον… 95χρονου, με σκοπό τη ληστεία!
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: Δεκατετράχρονος εναντίον… 95χρονου, με σκοπό τη ληστεία!

Του Πέτρου Καρσιώτη Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της αστυνομίας στη Χαλκίδα ότι ο ένας από τους δύο δράστες που εισέβαλαν σε σπίτι υπερήλικα στη Χαλκίδα, ήταν 14 χρόνων… Ο δεύτερος που συνελήφθη είναι ηλικίας 20 χρόνων. Κατηγορούνται για  τη διάπραξη της ληστείας κατά συναυτουργία. Οι δράστες, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, εισέβαλαν στην οικία […]

listeia

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της αστυνομίας στη Χαλκίδα ότι ο ένας από τους δύο δράστες που εισέβαλαν σε σπίτι υπερήλικα στη Χαλκίδα, ήταν 14 χρόνων…

Ο δεύτερος που συνελήφθη είναι ηλικίας 20 χρόνων.

Κατηγορούνται για  τη διάπραξη της ληστείας κατά συναυτουργία.

Οι δράστες, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, εισέβαλαν στην οικία του υπερήλικα, από ανασφάλιστη είσοδο και με τη χρήση σωματικής βίας, τον ακινητοποίησαν, απέσπασαν από την κατοχή του χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντόπισαν τους δράστες, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τον υπερήλικα και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις