Καφετζόπουλος: “Ο Τσίπρας είναι ανήθικος και πονηρός” (video)

LIFESTYLE

Καφετζόπουλος: “Ο Τσίπρας είναι ανήθικος και πονηρός” (video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» βρέθηκε ο Αντώνης Καφετζόπουλος και εξαπέλυσε σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό, ενώ μίλησε και για τα πάθη του. Ο ηθοποιός, που υποδύεται τον πατέρα της Δήμητρας Ματσούκα στην μεγάλη επιτυχία «Ωραία μου Κυρία», χαρακτήρισε ανήθικο το Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως ποτέ δεν ήλπιζε ότι θα αλλάξει κάτι […]

27.01.2017 | 12:56

 

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» βρέθηκε ο Αντώνης Καφετζόπουλος και εξαπέλυσε σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό, ενώ μίλησε και για τα πάθη του.

Ο ηθοποιός, που υποδύεται τον πατέρα της Δήμητρας Ματσούκα στην μεγάλη επιτυχία «Ωραία μου Κυρία», χαρακτήρισε ανήθικο το Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως ποτέ δεν ήλπιζε ότι θα αλλάξει κάτι στη χώρα: «Δεν περίμενα κάτι από τον Τσίπρα. Περίμενα ότι έχει στόχο την πρωθυπουργία, ότι είναι αρκετά πονηρός και ανήθικος ώστε να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να φτάσει τον στόχο. Πίστευα ότι θα εκμεταλλευτεί τη θέση του για να παραμείνει όσο περισσότερο μπορεί».

Μίλησε όμως και για τα πάθη του, αποκαλύπτοντας πτυχές που δεν γνωρίζαμε.

«Το τσιγάρο έχω ακόμη», απάντησε.

«Τζόγος, ουσίες;», ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Ουσίες κατά καιρούς όταν ήμουν νέος! Δεν με ευχαριστούν οι ουσίες. Με ευχαριστεί πολύ το αλκοόκ και πίνω αρκετά!», απάντησε.

Ας δούμε το video:

Exit mobile version