Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / ΗΠΑ: Ο νέος υπουργός Γεωργίας συμμετείχε σε ομαδική προσευχή για να… βρέξει!
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ο νέος υπουργός Γεωργίας συμμετείχε σε ομαδική προσευχή για να… βρέξει!

O Τραμπ έχει αρχίσει να μοιράζει «ρόλους» και τα μέσα ψάχνουν κάθε φορά το παρελθόν της επιλογής του νέου προέδρου, για τις υψηλές θέσεις που θα αποφασίζουν για τη χώρα. Αυτή τη φορά, θυμηθήκαμε ποιος είναι ο Σόνι Περντιού, ο πρώην κυβερνήτης της Τζόρτζια που αναλαμβάνει το υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ. Ο Περντιού ήταν ο […]

perdiou

O Τραμπ έχει αρχίσει να μοιράζει «ρόλους» και τα μέσα ψάχνουν κάθε φορά το παρελθόν της επιλογής του νέου προέδρου, για τις υψηλές θέσεις που θα αποφασίζουν για τη χώρα.

Αυτή τη φορά, θυμηθήκαμε ποιος είναι ο Σόνι Περντιού, ο πρώην κυβερνήτης της Τζόρτζια που αναλαμβάνει το υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ.

Ο Περντιού ήταν ο πρώτος Ρεπουμπλικανός που κατάφερε να κερδίσει στην Πολιτεία της Τζόρτζια, ύστερα από 140 χρόνια! Κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα του Ντόναλντ Τραμπ, ο Περντιού ήταν στο πλευρό του και η βοήθεια του ήταν σημαντική.

Πριν περίπου δέκα χρόνια, η Τζόρτζια, πέρασε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους εξαιτίας της έντονης ξηρασίας που προκάλεσε ανεπανόρθωτες ζημιές.

soni perdiou

Όπως ανακάλυψαν οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, το φαινόμενο αυτό ήταν αποτέλεσμα των επικίνδυνων κλιματικών αλλαγών που σημειώνονται στον πλανήτη. Η Τζόρτζια όμως δεν είχε και τον κατάλληλο σχεδιασμό για να αποφύγει τις συνέπειες.

Ο Περντιού τότε, σκέφτηκε να απευθυνθεί στον… Θεό, και να του ζητήσει να βρέξει για να γλιτώσει η πολιτεία από τα χειρότερα.

Έξω από το Καπιτώλιο της Ατλάντα, ο νέος υπουργός Υγείας μαζί με εκατοντάδες πιστούς, έκαναν δέηση στον Ύψιστο!

«Συγκεντρωθήκαμε εδώ για έναν απλό λόγο και μόνο: Για να προσευχηθούμε, πολύ ταπεινά και με μεγάλο σεβασμό, να έρθει καταιγίδα. Είναι η ώρα να απευθυνθούμε σε Εκείνον, ο οποίος μπορεί και θα κάνει τη διαφορά», είχε πει λίγο πριν ζητήσουν από τον Θεό να ρίξει νερό…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις