Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Ερωτηματικά” γύρω από την 17χρονη που πήγε νεκρό μωρό στο Θριάσιο
ΕΛΛΑΔΑ

“Ερωτηματικά” γύρω από την 17χρονη που πήγε νεκρό μωρό στο Θριάσιο

Σοκ έχει προκαλέσει η επίσκεψη μιας 17χρονης χτες το πρωί στο Θριάσιο, με ένα νεκρό μωρό στην αγκαλιά της. Η κοπέλα, που όπως είπε στους αστυνομικούς είναι σύντροφος του ξαδέρφου των γονιών, πήγε στο νοσοκομείο στις 08:55 το πρωί, από την περιοχή του Ζεφυρίου. Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς και έφτασαν στο νοσοκομείο όπου […]

babyΣοκ έχει προκαλέσει η επίσκεψη μιας 17χρονης χτες το πρωί στο Θριάσιο, με ένα νεκρό μωρό στην αγκαλιά της.

Η κοπέλα, που όπως είπε στους αστυνομικούς είναι σύντροφος του ξαδέρφου των γονιών, πήγε στο νοσοκομείο στις 08:55 το πρωί, από την περιοχή του Ζεφυρίου.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς και έφτασαν στο νοσοκομείο όπου ζήτησαν τα στοιχεία της κοπέλας. Η ίδια υποστήριξε πως κρατούσε το μωρό τις τελευταίες τρεις ημέρες, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Το άτυχο βρέφος μόλις δύο μηνών, παρουσίασε υψηλό πυρετό από την προηγούμενη μέρα ενώ έκανε συνεχώς εμετούς. Όπως φαίνεται, το μωρό πέθανε τη νύχτα και η 17χρονη το πήγε το πρωί στο Θριάσιο ήδη νεκρό.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ερευνούν την υπόθεση, ενώ οι γονείς ηλικίας 37 και 30 χρόνων, αναζητούνται. Ο Εισαγγελέας διέταξε τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος των γονέων, , για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Θα ακολουθήσει νεκροψία- νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις