Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αγρίνιο: Του έκανε παρατήρηση στο κατάστημα της και τη μαχαίρωσε
ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Του έκανε παρατήρηση στο κατάστημα της και τη μαχαίρωσε

«Φύλλο και φτερό» έκαναν το Αγρίνιο οι αστυνομικοί της ομάδας Δίας για να εντοπίσουν τον δράστη που μαχαίρωσε μια ιδιοκτήτρια καταστήματος επειδή του έκανε παρατήρηση! Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών. Η άτυχη Κινέζα, ζήτησε από τον άνδρα να φύγει από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος της γιατί η […]

Astynomikoi_DIAS«Φύλλο και φτερό» έκαναν το Αγρίνιο οι αστυνομικοί της ομάδας Δίας για να εντοπίσουν τον δράστη που μαχαίρωσε μια ιδιοκτήτρια καταστήματος επειδή του έκανε παρατήρηση!

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών.

Η άτυχη Κινέζα, ζήτησε από τον άνδρα να φύγει από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος της γιατί η συμπεριφορά του ήταν ύποπτη, κι εκείνος αντέδρασε μαχαιρώνοντας την εν ψυχρώ.

Η 50χρονη οδηγήθηκε αιμόφυρτη στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου με τραύμα στην κοιλιά το οποίο δεν προκάλεσε σοβαρές ζημιές.

Οι αστυνομικοί που ζήτησαν την περιγραφή του δράστη από αυτόπτες μάρτυρες, μετά από πολύωρη επιχείρηση εντόπισαν τον 53χρονο που είχε πάνω του το ματωμένο μαχαίρι.

Ο άντρας παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που του άσκησε δίωξη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράβαση του νόμου περί όπλων και οπλοχρησία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις