Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σοκ: Βγήκε το μάτι του Μίτσελ μετά από χτύπημα αντιπάλου- Σκληρό video
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σοκ: Βγήκε το μάτι του Μίτσελ μετά από χτύπημα αντιπάλου- Σκληρό video

Μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων παικτών αλλά και των θεατών που βρισκόντουσαν σε κοντινή απόσταση, εκτυλίχθηκε ένα σοκαριστικό και απίστευτο περιστατικό. Στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, σε αγώνα μπάσκετ, ο Ακίλ Μίτσελ των Μπρέικερς ένιωσε το μάτι του να βγαίνει από τη θέση του κυριολεκτικά! Παίκτης της αντίπαλης ομάδας, τον χτύπησε καταλάθος, με αποτέλεσμα το […]

basket mati

Μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων παικτών αλλά και των θεατών που βρισκόντουσαν σε κοντινή απόσταση, εκτυλίχθηκε ένα σοκαριστικό και απίστευτο περιστατικό.

Στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, σε αγώνα μπάσκετ, ο Ακίλ Μίτσελ των Μπρέικερς ένιωσε το μάτι του να βγαίνει από τη θέση του κυριολεκτικά!

Παίκτης της αντίπαλης ομάδας, τον χτύπησε καταλάθος, με αποτέλεσμα το μάτι του να βγει και ο Μίτσελ να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Είμαι καλά, αν αναλογιστούμε τι συνέβη. Ένιωσα με την παλάμη μου το μάτι να βγαίνει από τη θέση του. Ακόμη μπορούσα να δω πάντως. Τρόμαξα αρκετά, αλλά όταν ήμουν στο ασθενοφόρο το μάτι γλίστρησε πίσω στη θέση του. Ένιωσα τόσο καλά που μπορούσα να ανοιγοκλείσω ξανά τα μάτια μου!», αναφέρει ο άσος που ένιωσε τα πόδια του να «κόβονται» από τον φόβο.

Το video περιέχει σκληρές εικόνες:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις