Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σοκ! Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε πρώην παίκτης του Άρη και του ΠΑΟΚ (Photo)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σοκ! Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε πρώην παίκτης του Άρη και του ΠΑΟΚ (Photo)

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στη Νότια Καρολίνα, ο 51χρονος Τσαρλς Σάκλεφορντ, άλλοτε σέντερ του Άρη και του ΠΑΟΚ. Ο  Αμερικανός, ο οποίος αγωνίστηκε για δύο χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, αρχικά στον Αρη (1996/1997) και κατόπιν στον ΠΑΟΚ (1997/1998). «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τσαρλς Σάκλεφορντ βρέθηκε νεκρός στο Κίνστον το πρωί. Η αιτία του […]

sackleford

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στη Νότια Καρολίνα, ο 51χρονος Τσαρλς Σάκλεφορντ, άλλοτε σέντερ του Άρη και του ΠΑΟΚ.

Ο  Αμερικανός, ο οποίος αγωνίστηκε για δύο χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, αρχικά στον Αρη (1996/1997) και κατόπιν στον ΠΑΟΚ (1997/1998).

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τσαρλς Σάκλεφορντ βρέθηκε νεκρός στο Κίνστον το πρωί. Η αιτία του θανάτου του δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το περιστατικό είναι υπό έρευνα. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές όταν υπάρχει η δυνατότητα», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο TMZ.

Τα συλλυπητήρια Αρη και ΠΑΟΚ για τον Σάκλεφορντ (pic)

Τα συλλυπητήρια Αρη και ΠΑΟΚ για τον Σάκλεφορντ

Η ΚΑΕ Αρης εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του άλλοτε άσου της ομάδας (1996/1997), στην οποία αναφέρει:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Charles Shackleford. Ο παλαίμαχος Αμερικανός σέντερ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σήμερα (Παρασκευή 27/01) σε ηλικία 51 ετών, φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας τη σεζόν 1996-97, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ, μέσω του instagram της ΚΑΕ δημοσίευσε φωτογραφία του Σάκλεφορντ από τη θητεία του στην ομάδα (1997/1998), με λεζάντα:

«Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Τσαρλς Σάκλεφορντ, ένας από τους κορυφαίους σέντερ που έχουν παίξει στην Ευρώπη. Στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε τη σεζόν 1997-98 και ήδη από εκείνη την ομάδα δεν υπάρχει και ο Κόνραντ ΜακΡέι!»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις