«Σφαγή» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: Πόσο αδίστακτοι είστε; – 40 χρόνια στις καρέκλες

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σφαγή» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: Πόσο αδίστακτοι είστε; – 40 χρόνια στις καρέκλες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Τα αίματα… άναψαν ανάμεσα στον Κώστα Ζαχαριάδη και στην Άννα Ασημακοπούλου, υπό το βλέμμα του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Αντέννα. Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε  ότι: «Δεν θα ψηφίσουμε ονομαστικά μέτρα μετά το 2018» για να του απαντήσει η βουλευτής της ΝΔ: «Θα δούμε τα όρια της κοινοβουλευτικής σας ομάδας. […]

27.01.2017 | 10:31

Τα αίματα… άναψαν ανάμεσα στον Κώστα Ζαχαριάδη και στην Άννα Ασημακοπούλου, υπό το βλέμμα του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Αντέννα.

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε  ότι: «Δεν θα ψηφίσουμε ονομαστικά μέτρα μετά το 2018» για να του απαντήσει η βουλευτής της ΝΔ: «Θα δούμε τα όρια της κοινοβουλευτικής σας ομάδας. Πόσα μέτρα είστε διατεθειμένοι να ψηφίσετε για να κάτσετε στις καρέκλες σας; Πόσο αδίστακτοι είστε;» .

Τότε ο κ.Ζαχαριάδης αντέδρασε ανεβάζοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης: «Εσείς που κάτσατε 40 χρόνια στις καρέκλες, δεν θα κουνάτε το δάχτυλο σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που παρέλαβαν καυτές πατάτες».

Παρακολουθήστε την τηλεοπτική κόντρα

Exit mobile version