Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Σφαγή» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: Πόσο αδίστακτοι είστε; – 40 χρόνια στις καρέκλες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σφαγή» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: Πόσο αδίστακτοι είστε; – 40 χρόνια στις καρέκλες

Τα αίματα… άναψαν ανάμεσα στον Κώστα Ζαχαριάδη και στην Άννα Ασημακοπούλου, υπό το βλέμμα του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Αντέννα. Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε  ότι: «Δεν θα ψηφίσουμε ονομαστικά μέτρα μετά το 2018» για να του απαντήσει η βουλευτής της ΝΔ: «Θα δούμε τα όρια της κοινοβουλευτικής σας ομάδας. […]

syriza-nd

Τα αίματα… άναψαν ανάμεσα στον Κώστα Ζαχαριάδη και στην Άννα Ασημακοπούλου, υπό το βλέμμα του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Αντέννα.

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε  ότι: «Δεν θα ψηφίσουμε ονομαστικά μέτρα μετά το 2018» για να του απαντήσει η βουλευτής της ΝΔ: «Θα δούμε τα όρια της κοινοβουλευτικής σας ομάδας. Πόσα μέτρα είστε διατεθειμένοι να ψηφίσετε για να κάτσετε στις καρέκλες σας; Πόσο αδίστακτοι είστε;» .

Τότε ο κ.Ζαχαριάδης αντέδρασε ανεβάζοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης: «Εσείς που κάτσατε 40 χρόνια στις καρέκλες, δεν θα κουνάτε το δάχτυλο σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που παρέλαβαν καυτές πατάτες».

Παρακολουθήστε την τηλεοπτική κόντρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις