Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Σπάει” τη σιωπή του ο Ντόντα: Τι διεκδικεί από την Αθηνά Ωνάση
LIFESTYLE

“Σπάει” τη σιωπή του ο Ντόντα: Τι διεκδικεί από την Αθηνά Ωνάση

Για πρώτη φορά ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο μιλά για το διαζύγιο του από την Χριστίνα Ωνάση και διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να «κυνηγά» την περιουσία της χρυσής κληρονόμου. «Λένε ότι διεκδικώ τη μισή περιουσίας της αλλά δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο», είπε ο Αλβάρο στον δημοσιογράφο Amaury Jr, στην πρώτη συνέντευξη μετά […]

ntontaΓια πρώτη φορά ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο μιλά για το διαζύγιο του από την Χριστίνα Ωνάση και διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να «κυνηγά» την περιουσία της χρυσής κληρονόμου.

«Λένε ότι διεκδικώ τη μισή περιουσίας της αλλά δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο», είπε ο Αλβάρο στον δημοσιογράφο Amaury Jr, στην πρώτη συνέντευξη μετά την ανακοίνωση ενός διαζυγίου που είχε απασχολήσει τον διεθνή Τύπο.

«To μόνο που διεκδικώ και απαιτώ είναι όσα κατέκτησα. Λένε ότι διεκδικώ τη μισή περιουσία της αλλά δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο. Παντρευτήκαμε με προγαμιαίο συμβόλαιο από δική μου επιλογή. Θέλω πίσω όσα έχω κερδίσει και τα άλογα της κόρης μου. Θέλω πίσω όλα όσα κατέκτησα με σκληρή, προσωπική μου δουλειά», συμπληρώνει, τονίζοντας πως τα μετάλλια και οι χορηγείες είναι το μόνο που θέλει.

Ο γάμος του Αλβάρο με την Ελληνίδα κληρονόμο κράτησε έντεκα χρόνια, και διαλύθηκε όταν η Ωνάση τον είδε σε ερωτικές περιπτύξεις με μέλος του προσωπικού ασφαλείας της, όπως ανέφερε η Page Six.ntonta onasi

Ο Ντόντα, αναφέρθηκε και στη δημοσιογράφο Ντενίζ Σεβέρο με την οποία γνωρίστηκε όταν του πήρε συνέντευξη τον περασμένο Οκτώβριο και αμέσως ερωτεύτηκαν.

«Eίμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος. Είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και στην ερωτική μου ζωή. Έχω όλα όσα θα ήθελε να έχει κανείς. Μια υπέροχη οικογένεια, φίλους, μια γοητευτική σύντροφο, την υγεία μου. Την ευτυχία δεν μπορείς να την εξαγοράσεις. Είναι πολύ πιο δύσκολο να είσαι ευτυχισμένος από το να είσαι πλούσιος», δήλωσε.

Τον ερχόμενο Μάρτη, το πρώην ζευγάρι θα βρεθεί στις αίθουσες του δικαστηρίου όπου και θα αποφασιστεί τι οφείλει να δώσει η Ωνάση στον Αλβάρο.

O Αλβάρο με τη νέα του σύντροφο

doda

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις