Πρώην πρεσβευτής Β.Κορέας: “Οι μέρες του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι μετρημένες”

ΚΟΣΜΟΣ

Πρώην πρεσβευτής Β.Κορέας: “Οι μέρες του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι μετρημένες”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μια δήλωση που θα συζητηθεί πολύ έκανε ο πρώην πρεσβευτή της Βόρειας Κορέας στο Λονδίνο, αναφερόμενος στον ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν. Όπως δήλωσε την Τετάρτη ο Τάε Γιονγκ-Χο, η ηγεσία της Βόρειας Κορέας από τη δυναστεία των Κιμ εδώ και 69 χρόνια, αρχίζει να χάνει την αξία της και να «κουράζει» τους Βορειοκοράτες που χάνουν […]

26.01.2017 | 15:48

Μια δήλωση που θα συζητηθεί πολύ έκανε ο πρώην πρεσβευτή της Βόρειας Κορέας στο Λονδίνο, αναφερόμενος στον ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν.

Όπως δήλωσε την Τετάρτη ο Τάε Γιονγκ-Χο, η ηγεσία της Βόρειας Κορέας από τη δυναστεία των Κιμ εδώ και 69 χρόνια, αρχίζει να χάνει την αξία της και να «κουράζει» τους Βορειοκοράτες που χάνουν την εμπιστοσύνη τους στο καθεστώς.

Ο Τάε, ένας από τους πιο υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Βόρειας Κορέας, γνώριζε πολλά «μυστικά» του καθεστώτος εξαιτίας της καριέρας του, γεγονός που τον έκανε να βλέπει την ηγεσία των Κιμ με μεγαλύτερη αποστροφή.

Η συμπεριφορά του Κιμ Γιονγκ Ουν που αγγίζει τα όρια του παραλόγου σε συνδυασμό με τις διώξεις εναντίον υψηλόβαθμων αξιωματούχων με το που πήρε την εξουσία στα χέρια του, επιβεβαίωσε τα όσα υποψιαζόταν χρόνια πριν ο Τάε.

 

Ο πρώην πρεσβευτής βρίσκεται πλέον στη Βρετανία, μαζί με τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του, παρά την υποχρέωση των

διπλωματών να αφήνουν ένα παιδί στη χώρα όταν φεύγουν στο εξωτερικό.

«Το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν κρατά όμηρο την αγάπη μεταξύ γονιών και παιδιών για να ελέγχει τους Βορειοκορεάτες διπλωμάτες», είπε ο Τάε που απολαμβάνει πλέον μια ήρεμη ζωή.

Η Πιονγκγιάνγκ έχει αποκαλέσει τον Τάε και την οικογένεια του  «ανθρώπινα απορρίμματα» ενώ του χρεώνει οικονομικό σκάνδαλο, βιασμό ανηλίκου και κατασκοπεία.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν έχει δώσει την δική του απάντηση στις δηλώσεις του πρώην πρεσβευτή.

 

Exit mobile version