Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νέο “καρφί” από Σόιμπλε! “Ευθύνη της Ελλάδας η ολοκλήρωση της αξιολόγησης”
ΚΟΣΜΟΣ

Νέο “καρφί” από Σόιμπλε! “Ευθύνη της Ελλάδας η ολοκλήρωση της αξιολόγησης”

O Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup υποστήριξε πως: «Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η β’ αξιολόγηση και αυτό είναι ευθύνη της Ελλάδας». Όταν ρωτήθηκε για το περιεχόμενος της σημερινής συνάντησης, ανέφερε πως «δεν θα ασχοληθούμε πολύ εντατικά με την Ελλάδα, καθώς δεν υπάρχουν νέα. Θα πρέπει να περιμένουμε τη συμφωνία για […]

SOIMPLE

O Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup υποστήριξε πως: «Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η β’ αξιολόγηση και αυτό είναι ευθύνη της Ελλάδας».

Όταν ρωτήθηκε για το περιεχόμενος της σημερινής συνάντησης, ανέφερε πως «δεν θα ασχοληθούμε πολύ εντατικά με την Ελλάδα, καθώς δεν υπάρχουν νέα. Θα πρέπει να περιμένουμε τη συμφωνία για να προχωρήσουμε» έσπευσε να προσθέσει.

Αποτέλεσμα εικόνας για SOIBLE-GREECE

Ενώ, έκανε ειδική μνεία στις εκκρεμότητες της β’ αξιολόγησης και παρατήρησε πως η ελληνική κυβέρνηση «δεν έχει κάνει ότι δεσμεύτηκε» και συμπλήρωσε πως «έχει φθάσει ο καιρός να το κάνει, γιατί ο χρόνος γίνεται πιεστικός».

Αποτέλεσμα εικόνας για IMFGREECE

Τέλος, σχετικά με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το Ταμείο «θα τηρήσει όλα όσα έχουμε αποφασίσει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις