Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Οι διαστροφές και τα βίτσια του μακελάρη της Νίκαιας: Σοκάρει η πρώην σύζυγος του
ΚΟΣΜΟΣ

Οι διαστροφές και τα βίτσια του μακελάρη της Νίκαιας: Σοκάρει η πρώην σύζυγος του

  Στο φως έρχονται οι αποκαλύψεις που έκανε η πρώην σύζυγος του μακελάρη της Νίκαιας, που σκότωσε με το φορτηγό 84 ανθρώπους κατά τη διάρκεια εκδήλωσης τον Ιούλιο του 2016.   Η Χατζέρ Καλφαλάχ, πρώην σύζυγος και πρώτη ξαδέλφη του Μοχάμεντ Μπουλέλ, αμέσως μετά το τραγικό συμβάν μίλησε στις Αρχές για τις διεστραμμένες ορέξεις του […]

 

nikaiaΣτο φως έρχονται οι αποκαλύψεις που έκανε η πρώην σύζυγος του μακελάρη της Νίκαιας, που σκότωσε με το φορτηγό 84 ανθρώπους κατά τη διάρκεια εκδήλωσης τον Ιούλιο του 2016.

 

Η Χατζέρ Καλφαλάχ, πρώην σύζυγος και πρώτη ξαδέλφη του Μοχάμεντ Μπουλέλ, αμέσως μετά το τραγικό συμβάν μίλησε στις Αρχές για τις διεστραμμένες ορέξεις του τρομοκράτη και όσα κατέθεσε γνωστοποιούνται εφτά μήνες μετά.

 

Ο Μπουλέλ, κακοποιούσε την πρώην γυναίκα του και τη χτυπούσε συνεχώς, κατηγορώντας την πως τα φαγητά που μαγείρευε ήταν άνοστα και πως περνούσε πολλές ώρες με τη μητέρα της.

 

Η 31χρονη, αν και στην αρχή του γάμου της ένιωθε ευτυχισμένη, άρχισε να ανησυχεί όταν βγήκαν στην επιφάνεια τα αρρωστημένα βίτσια του μακελάρη που έκαναν τη ζωή της μαρτύριο.

 

Ο μακελάρης συνήθιζε να σχίζει με το μαχαίρι λούτρινα αρκουδάκια, δείχνοντας της τι θα συμβεί «όταν έρθει η σειρά της». Σοκ προκαλεί η «όρεξη» του να ουρεί στα ρούχα της και στο κρεβάτι της, αλλά και να τη λούζει με κρασί ενώ κοιμόταν.

nikaia makelio

Η Καλφαλάχ δεν είχε καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης και απέδιδε την ακραία συμπεριφορά του συζύγου της στην πίεση που ήθελε να της ασκεί με σκοπό να του δώσει το διαζύγιο. Αν και χώρισαν επίσημα, η ίδια εξακολουθούσε να έχει ερωτικές επαφές μαζί του.

 

Δεν είναι όμως μόνο η πρώην σύζυγος του, καθώς οι περισσότερες ερωμένες του Μπουλέλ που κλήθηκαν για κατάθεση, τον χαρακτήρισαν σεξομανή με αρρωστημένα βίτσια, ωστόσο καμία δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι αυτός ο άνθρωπος θα «θέριζε» τόσες ανθρώπινες ζωές με έναν φρικτό τρόπο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις