Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Διάσημο μοντέλο διαμαρτυρήθηκε… καίγοντας την θηλή της! (pic-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Διάσημο μοντέλο διαμαρτυρήθηκε… καίγοντας την θηλή της! (pic-vid)

Μια διαμαρτυρία με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο έκανε το γνωστό μοντέλο της Αυστραλίας, με τους περισσότερους στα social media να αντιδρούν και να χαρακτηρίζουν την κίνηση της υπερβολική. Η Imogen Anthony, που συνηθίζει να ανεβάζει πολύ προκλητικές φωτογραφίες στο Instragram, αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για τη λογοκρισία και τη σεξουαλική ανισότητα. Αφορμή ήταν, κάποιες […]

montelo -thili

Μια διαμαρτυρία με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο έκανε το γνωστό μοντέλο της Αυστραλίας, με τους περισσότερους στα social media να αντιδρούν και να χαρακτηρίζουν την κίνηση της υπερβολική.

Η Imogen Anthony, που συνηθίζει να ανεβάζει πολύ προκλητικές φωτογραφίες στο Instragram, αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για τη λογοκρισία και τη σεξουαλική ανισότητα.

montelo thili.

Αφορμή ήταν, κάποιες πολύ σέξι φωτογραφίες της που το Instagram «κατέβασε», προκαλώντας όμως την οργή της Anthony.

Το 26χρονο μοντέλο, ξεκίνησε μια διαδικτυακή διαμαρτυρία με τίτλο «Free the Nipple», όχι μόνο για την ελευθερία της έκφρασης του… γυμνού, αλλά και για τον θηλασμό που απαγορεύεται σε πολλές πολιτείες της Αμερικής.

thili

«Ας ελπίσουμε ότι στο εγγύς μέλλον, κάτι τόσο φυσικό ένα στήθος ή η δυνατότητα μιας γυναίκας να εκφράσει τον αισθησιασμό, τη σεξουαλικότητα και σωματική της ομορφιά, θα γίνονται περισσότερο αποδεκτές από το σημερινό πολιτισμό, χωρίς να την αποκαλούν πόρνη ή κάποια που δεν σέβεται τον εαυτό της», γράφει η Anthony, καλώντας τις γυναίκες να διεκδικήσουν την ελευθερία της… θηλής!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις