Τρεις κινήσεις που ξεσηκώνουν την σεξουαλική διάθεση της γυναίκας

PLUS

Τρεις κινήσεις που ξεσηκώνουν την σεξουαλική διάθεση της γυναίκας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος μύθος από αυτόν που λέει πως η γυναίκα, δεν θέλει το ίδιο συχνά σεξ με τον άντρα, ή πως εκείνες το σκέφτονται λιγότερο! Αν υπάρχει κάποια διαφορά, είναι μόνο πως το αδύναμο φύλο θέλει τον χρόνο του για να «ξεσηκωθεί», καθώς στις γυναίκες αρέσει η έντονη πολιορκία. Σύμφωνα με την Allana Pratt, […]

25.01.2017 | 13:57

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος μύθος από αυτόν που λέει πως η γυναίκα, δεν θέλει το ίδιο συχνά σεξ με τον άντρα, ή πως εκείνες το σκέφτονται λιγότερο!

Αν υπάρχει κάποια διαφορά, είναι μόνο πως το αδύναμο φύλο θέλει τον χρόνο του για να «ξεσηκωθεί», καθώς στις γυναίκες αρέσει η έντονη πολιορκία.

Σύμφωνα με την Allana Pratt, ειδική σχέσεων από τος Λος Άντζελες, υπάρχουν τρεις τρόποι για να πει η γυναίκα αμέσως το ναι. «Θεωρώ ότι είναι τόσο αστείο όταν οι άνδρες πελάτες μου πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν θέλουν το σεξ όσο οι ίδιοι! Δεν είναι αλήθεια! Αγαπάμε το σεξ! Εμείς απλά μπορεί να χρειαστούμε λίγο περισσότερο χρόνο για να  ζεσταθούμε, να νιώσουμε ότι πολιορκούμαστε και να απολαύσουμε τα ερωτικά παιχνίδια», λέει η ίδια.
Να οι τρεις συμβουλές της ειδικού, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι άντρες όταν αισθανθούν πως το ταίρι τους δυσκολεύεται.
1. Να τις κοιτάτε στα μάτια

Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των γυναικών, είναι πως οι άνδρες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής δεν τις κοιτούν στα μάτια.

Ή τα κλείνουν, εκφράζοντας την απόλαυση τους, ή κοιτάζουν επίμαχα σημεία δημιουργώντας στη γυναίκα ανασφάλειες πως πρόκειται για σαρκική και όχι ερωτική επαφή.

 

2. Μείνετε δίπλα τους παραπάνω

Οι γυναίκες, σαν πιο συναισθηματικά όντα, βλέπουν την σεξουαλική πράξη σαν «καταφύγιο». Μέσω του σεξ, μπορούν να αποβάλουν τα συναισθήματα που τις βασανίζουν, όπως το στρες, η στεναχώρια ή τραύματα από το παρελθόν.

Καλό θα ήταν λοιπόν, να μην κατακρίνετε τον συναισθηματισμό τους αλλά να τις κρατάτε αγκαλιά, ακόμη κι όταν ο συναισθηματικός τους κόσμος έχει τα πάνω- κάτω.

 
3. Να είστε ανοιχτοί

Η πολύ- οργασμικότητα είναι κάτι που δεν γνωρίζουν πολλές γυναίκες ότι έχουν, όπως δεν καταλαβαίνουν πως δεν φτάνουν εύκολα και σε οργασμό.

Όσες όμως ξέρουν πως φτάνουν στην κορύφωση πολλές φορές, ζητούν από τους συντρόφους τους να συζητούν μαζί τους για το σεξ, αλλά και να είναι ανοιχτοί σε ερωτικές προκλήσεις. Δώστε τους την ελευθερία να σας πουν αυτό που σκέφτονται και μπορεί να εκπλαγείτε…. ευχάριστα! Άλλωστε, αυτή η επικοινωνία είναι που κρατά το ζευγάρι κοντά, χωρίς να υπάρχουν κενά.

 

Exit mobile version