Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοκαρισμένη η Αχαΐα: Ο άντρας που σκοτώθηκε πήγαινε να δει το πρώτο του παιδί
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη η Αχαΐα: Ο άντρας που σκοτώθηκε πήγαινε να δει το πρώτο του παιδί

  Δεν μπορεί να πιστέψει η τοπική κοινωνία των Λεχαινών, πως ο 35χρονος Λευτέρης Στασινόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στην Εθνικής Πατρών – Πύργου, όταν προκλήθηκε καραμπόλα τριών οχημάτων. ο αυτοκίνητο του 35χρονοτ, σφήνωσε κάτω από μια νταλίκα και καταστράφηκε ολοσχερώς.   Η ιστορία του Λευτέρη Στασινόπουλου προκαλεί ρίγος, καθώς σκοτώθηκε, ενώ […]

kato ahaia troxaio

 

Δεν μπορεί να πιστέψει η τοπική κοινωνία των Λεχαινών, πως ο 35χρονος Λευτέρης Στασινόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στην Εθνικής Πατρών – Πύργου, όταν προκλήθηκε καραμπόλα τριών οχημάτων.

ο αυτοκίνητο του 35χρονοτ, σφήνωσε κάτω από μια νταλίκα και καταστράφηκε ολοσχερώς.

 

troxaio patron-pyrgoyΗ ιστορία του Λευτέρη Στασινόπουλου προκαλεί ρίγος, καθώς σκοτώθηκε, ενώ πήγαινε να πάρει αγκαλιά το πρώτο του παιδί που μόλις ήρθε στον κόσμο. Ο Λευτέρης, είχε παντρευτεί στις 13 Ιανουαρίου, στις 19 γιόρτασε τα 35 του γενέθλια και τέσσερις μέρες μετά έλαβε το πιο χαρμόσυνο νέο της ζωής του.

 

«Σήμερα το πρωί ήρθε ο αντράκος μου. Μεγάλη ευτυχία. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα», έγραψε προχθές το απόγευμα. Η δουλειά του 35χρονου σε εταιρία της περιοχής δεν του επέτρεπε να είναι συνεχώς πλάι στη σύζυγο του Μαρία. Την Τρίτη το πρωί, δεν έβλεπε την ώρα να φτάσει κοντά στην γυναίκα του και τον γιο του.

 

Για πολλές ώρες μετά το τραγικό συμβάν, δεν γνώριζε κανείς τίποτα, μέχρι που το απόγευμα ο πατέρας της συζύγου του αναγνώρισε το πτώμα.

troxaio patrvn- pirgou

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις