Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κινητοποιούνται οι αγρότες – Πού στήνουν μπλόκα (video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινητοποιούνται οι αγρότες – Πού στήνουν μπλόκα (video)

Στους δρόμους βγάζουν τα τρακτέρ τους οι αγρότες καθώς αρχίζουν να τα παρατάσσουν σε κομβικά σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να στηθούν στα μπλόκα προκειμένου να εντείνουν την πίεσή τους προς την κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει περίπτωση να αποκλειστεί το τελωνείο των Ευζώνων και να στηθεί ένα πολύ δυνατό μπλόκο στην […]

trakter

Στους δρόμους βγάζουν τα τρακτέρ τους οι αγρότες καθώς αρχίζουν να τα παρατάσσουν σε κομβικά σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να στηθούν στα μπλόκα προκειμένου να εντείνουν την πίεσή τους προς την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει περίπτωση να αποκλειστεί το τελωνείο των Ευζώνων και να στηθεί ένα πολύ δυνατό μπλόκο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Πότε θα αποφασίσουν οι αγρότες για τα μπλόκα

Το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων στη Βόρεια Ελλάδα θα καθοριστεί στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή το Πολύκαστρο του Νομού Κιλκίς. Εκεί, οι αγρότες έχουν ήδη βγάλει τα τρακτέρ και αγροτικά τους μηχανήματα στις κεντρικές πλατείες…

Έτοιμοι να ριχθούν στη «μάχη» της διεκδίκησης των αιτημάτων τους με κινητοποιήσεις είναι οι αγρότες στις περιοχές των Χαλκιδικής, Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας και Χαλκηδόνας ενώ ακολουθούν Μάλγαρα, Χαλάστρα, Κιλκίς και Δερβένι.

Παρακολουθήστε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις