Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οι Έλληνες “γιορτάζουν” στο Twitter τα #2_ΧΡΟΝΙΑ_ΧΩΡΙΣ_ΜΝΗΜΟΝΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Έλληνες “γιορτάζουν” στο Twitter τα #2_ΧΡΟΝΙΑ_ΧΩΡΙΣ_ΜΝΗΜΟΝΙΑ

  Εικοστή πέμπτη του Ιανουαρίου σήμερα και γυρίζουμε πίσω, όταν το 2015 ο Σύριζα ανέβηκε στην εξουσία και οι Έλληνες πήραν μία ανάσα ελπίδας.   Ο λαός μας, που δεν χάνει το χιούμορ του ούτε τις πιο δύσκολες στιγμές, γιορτάζει την επέτειο με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.   Τον γύρο του διαδικτύου κάνει σήμερα, […]

 

tsiprasΕικοστή πέμπτη του Ιανουαρίου σήμερα και γυρίζουμε πίσω, όταν το 2015 ο Σύριζα ανέβηκε στην εξουσία και οι Έλληνες πήραν μία ανάσα ελπίδας.

 

Ο λαός μας, που δεν χάνει το χιούμορ του ούτε τις πιο δύσκολες στιγμές, γιορτάζει την επέτειο με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει σήμερα, η ομιλία του από το γήπεδο του Ταε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο.

 

“Φίλες και φίλοι, κλείνουμε ένα χρόνο. Δύσκολο χρόνο και τραχύ. Αλλά αν τα πράγματα ήταν εύκολα δε θα ήμασταν εμείς εδώ για να τα διαχειριστούμε» έλεγε πέρσι ο Αλέξης Τσίπρας.

“Πρέπει να γνωρίζουμε ότι εμείς έχουμε έρθει για τα δύσκολα. Για να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά και να τελειώνουμε με τις χρόνιες παθογένειες του ελληνικού κράτους”.

 

“Όσο και αν παλεύουν η κυβέρνηση αυτή θα προχωρήσει. Όσο κι αν λυσσομανούν θα προχωρήσει και θα βγάλει τη χώρα από τη κρίση με τον λαό όρθιο, με την κοινωνία όρθια. Θα κλείσει η αξιολόγηση και θα έρθει η ελάφρυνση του χρέους. Και θα ξεκινήσουμε μαζί το μεγάλο αγώνα για την ανάπτυξη και την αποκατάσταση των κοινωνικών πληγών”, έλεγε ο πρωθυπουργός.

 

Ας τον δούμε:

 

Το τρολάρισμα στο Twitter ήταν να μην αρχίσει…

Πάμε να δούμε μερικά από τα tweets στο #2_ΧΡΟΝΙΑ_ΧΩΡΙΣ_ΜΝΗΜΟΝΙΑ:

trol syriza trol syriza tweet21 tweet3 tweet18 tweet15 tweet13 tweet12 tweet11 tweet10 tweet9 tweet8 tweet7 tweet6 tweet5 tweet4 tweet2

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις