Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Εισβολή σε λεωφορείο της αφετηρίας Ζωγράφου από 4 νεαρούς που έσπασαν τα ακυρωτικά μηχανήματα
ΕΛΛΑΔΑ

Εισβολή σε λεωφορείο της αφετηρίας Ζωγράφου από 4 νεαρούς που έσπασαν τα ακυρωτικά μηχανήματα

Του Πέτρου Καρσιώτη Νέο περιστατικό επίθεσης και  πρόκλησης υλικών ζημιών σε βάρος Δημόσιου Μέσου Μεταφοράς, καταγράφηκε το μεσημέρι στου Ζωγράφου. Αυτή τη φορά στόχος ήταν λεωφορείο. Τέσσερις νεαροί, που ξεπετάχτηκαν μέσα από την Πανεπιστημιούπολη, εισέβαλαν σε λεωφορείο που ήταν σταματημένο στο τέρμα Ζωγράφου. Με αστραπιαίες κινήσεις, οργανωμένες από πριν, έσπασαν με αντικείμενα που είχαν μαζί […]

2218158

Του Πέτρου Καρσιώτη

Νέο περιστατικό επίθεσης και  πρόκλησης υλικών ζημιών σε βάρος Δημόσιου Μέσου Μεταφοράς, καταγράφηκε το μεσημέρι στου Ζωγράφου. Αυτή τη φορά στόχος ήταν λεωφορείο.

Τέσσερις νεαροί, που ξεπετάχτηκαν μέσα από την Πανεπιστημιούπολη, εισέβαλαν σε λεωφορείο που ήταν σταματημένο στο τέρμα Ζωγράφου.

Με αστραπιαίες κινήσεις, οργανωμένες από πριν, έσπασαν με αντικείμενα που είχαν μαζί τους  τα ακυρωτικά μηχανήματα των εισιτηρίων και  ξαναέτρεξαν στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης όπου και κρύφτηκαν για να μη συλληφθούν από τους αστυνομικούς που στο μεταξύ κλήθηκαν και έφτασαν στο σημείο, αλλά δεν μπορούσαν λόγω ασύλου να μπουν για έρευνα στο χώρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις