Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άλλη μια “Τετάρτη” έντασης και διαμαρτυριών για τους πλειστηριασμούς! (Photos-Video)
ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια “Τετάρτη” έντασης και διαμαρτυριών για τους πλειστηριασμούς! (Photos-Video)

Κανένας πλειστηριασμός δεν διενεργήθηκε για ακόμη μία Τετάρτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αθήνα- Εμπόδισαν την είσοδο των συμβολαιογράφων Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών μέλη των οργανώσεων, ζήτησαν από τους συμβολαιογράφους και τους υποψήφιους αγοραστές να αποχωρήσουν από το Ειρηνοδικείο. Μάλιστα, συγκεντρώθηκαν μπροστά από τις αίθουσες, που ήταν προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί και εμπόδισαν την είσοδο των συμβολαιογράφων, φωνάζοντας συνθήματα […]

Clipboard

Κανένας πλειστηριασμός δεν διενεργήθηκε για ακόμη μία Τετάρτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αθήνα- Εμπόδισαν την είσοδο των συμβολαιογράφων

Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών μέλη των οργανώσεων, ζήτησαν από τους συμβολαιογράφους και τους υποψήφιους αγοραστές να αποχωρήσουν από το Ειρηνοδικείο.

Μάλιστα, συγκεντρώθηκαν μπροστά από τις αίθουσες, που ήταν προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί και εμπόδισαν την είσοδο των συμβολαιογράφων, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό.

Ένταση και αναβολή των πλειστηριασμών και στην Θεσσαλονίκη

Μετά από διαμαρτυρία του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης δεν διενεργήθηκαν οι πλειστηριασμοί ενός βιοτεχνικού χώρου καθώς και δύο κατοικιών.

Ένταση στη Θεσσαλονίκη για τους πλειστηριασμούς – ΒΙΝΤΕΟ

Νωρίτερα στο Ειρηνοδικείο επικράτησε ένταση ανάμεσα στα μέλη του Συντονισμού και την πρόεδρο των Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Χρουσαλά Μπιλίση.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις