Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Το είπε και το έκανε ο Τραμπ! Χτίζει άμεσα το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το είπε και το έκανε ο Τραμπ! Χτίζει άμεσα το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε λιγότερο από μια εβδομάδα από την ορκωμοσία του, «τήρησε» την υπόσχεση του και έτσι σήμερα επικύρωσε με την υπογραφή του, την εντολή που δίνει το πράσινο φως για να χτιστεί το περιβόητο τείχος με το Μεξικό. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, μετά την υπογραφή δήλωσε ότι οι Αμερικανοί φορολογούμενοι θα πληρώσουν το […]

TRAMP

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε λιγότερο από μια εβδομάδα από την ορκωμοσία του, «τήρησε» την υπόσχεση του και έτσι σήμερα επικύρωσε με την υπογραφή του, την εντολή που δίνει το πράσινο φως για να χτιστεί το περιβόητο τείχος με το Μεξικό.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, μετά την υπογραφή δήλωσε ότι οι Αμερικανοί φορολογούμενοι θα πληρώσουν το αρχικό κόστος, αν και όπως είπε το Μεξικό θα «τους επιστρέψει τα χρήματα αργότερα», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το πώς.

«Απλώς σας λέω ότι θα υπάρξει πληρωμή. Θα είναι μέσω κάποιας φόρμας, ίσως μια περίπλοκη φόρμα. Όσα κάνω είναι για το καλό των ΗΠΑ. Θα είναι επίσης καλό και για το Μεξικό. Θέλουμε ένα πολύ σταθερό Μεξικό», ανέφερε.

Μάλιστα, όπως είπε η κατασκευή θα ξεκινήσει σύντομα.«Θα ξεκινήσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε, πιστεύω σε λίγους μήνες».

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του λευκού Οίκου από την άλλη, Σον Σπίνσερ δηλωσε: «Το Μεξικό θα πληρώσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις