Αθήνα

°C

Τρίτη

11

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ν.Δ αποτελεί την μοναδική ελπίδα πολιτικής αλλαγής στον τόπο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ν.Δ αποτελεί την μοναδική ελπίδα πολιτικής αλλαγής στον τόπο

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM”, τόνισε πως τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι δύο χαμένα χρόνια για την Ελλάδα. Ειδικότερα δήλωσε “”Είναι δύο χαμένα χρόνια για την Ελλάδα. Η Ελλάδα πήγε πολύ πίσω. Αν δεν είχε συμβεί αυτό θα ήμασταν στις αγορές από τον Μάρτιο του 2015, δεν θα είχαμε σήμερα […]

georgiadis3

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM”, τόνισε πως τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι δύο χαμένα χρόνια για την Ελλάδα.

Ειδικότερα δήλωσε “”Είναι δύο χαμένα χρόνια για την Ελλάδα. Η Ελλάδα πήγε πολύ πίσω. Αν δεν είχε συμβεί αυτό θα ήμασταν στις αγορές από τον Μάρτιο του 2015, δεν θα είχαμε σήμερα την τρόικα, δεν θα μιλάγαμε για τη δεύτερη αξιολόγηση, θα είχαμε απολαύσει δύο χρόνια πολύ μεγάλης ανάπτυξης. Ολα αυτά τα χάσαμε γιατί ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος ήθελαν να παίρνουν το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και να κάνουν βόλτες πάνω από τον Ατλαντικό”.

Περαιτέρω δήλωσε “Αυτοί οι άνθρωποι, όπως ο Καμμένος, ο Τσακαλώτος, ο Κατρούγκαλος, ο Τσίπρας, οι οποίοι τρέλαναν τον ελληνικό λαό, ότι δήθεν υπήρχαν από αλλού λεφτά, που αυτοί θα τα έβρισκαν πάρα πολύ εύκολα και εμείς οι κακοί δεν τα βρίσκαμε. Δεν είναι απλώς ότι το έκαναν ψέματα για να πάρουν την εξουσία, είναι ότι με τη στάση τους εμπόδισαν την Ελλάδα να βγει από το Μνημόνιο. Αυτοί είναι οι πραγματικοί καταστροφείς της χώρας”.

Επιπρόσθετα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε πως “αυξήθηκε η πιθανότητα προσφυγής στις κάλπες, αν και εγώ πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα τα υπογράψει όλα για να μείνει στην καρέκλα” και επιτέθηκε στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, λέγοντας: “Ο ESM ανακοίνωσε ότι ξεπάγωσαν τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος μετά τη δήλωση αφοσίωσης του κ. Τσακαλώτου στο Μνημόνιο. Το παίζει και αρχηγός των ’53’, τρομάρα του! Κι αυτό η κυβέρνηση το παρουσιάζει ως επιτυχία, το ότι εξευτέλισε τη χώρα! Είναι άλλη μια σελίδα ντροπής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία. Δήλωση αφοσίωσης, και έχουν τα μούτρα και μιλάνε οι δήθεν αντιμνημονιακοί!”

Ενώ αναφέρθηκε και στον ένα χρόνο από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δηλώνοντας “Είναι ένας χρόνος ελπίδας ο ένας χρόνος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία του κόμματος. Αν σας έλεγα πριν ένα χρόνο, η Ν.Δ., που είχε χάσει με 7 μονάδες στις εκλογές, θα προηγείτο από 10 έως 20 μονάδες στις δημοσκοπήσεις, θα με λέγατε τρελό. Και όμως αυτό το έχει πετύχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μπράβο του. Η Ν.Δ. αποτελεί σήμερα την μοναδική ελπίδα πολιτικής αλλαγής στον τόπο και αυτό πρέπει να το πιστώσουμε και να το αναγνωρίσουμε όλοι στον Κυριάκο Μητσοτάκη”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις