Μετά το smartphone, ήρθε το smart jean: Το παντελόνι που δονείται όταν… πρέπει (pic- vid)

PLUS

Μετά το smartphone, ήρθε το smart jean: Το παντελόνι που δονείται όταν… πρέπει (pic- vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Πώς θα σας φαινόταν να σας οδηγεί στον προορισμό σας το… τζιν σας; Ίσως μοιάζει παράξενο, όμως δεν θα χρειάζεται πια να ρωτάτε τους περαστικούς αν έχετε χάσει τον δρόμο σας, ούτε να ελέγχετε συνεχώς το κινητό σας τηλέφωνο. Φορώντας το έξυπνο τζιν, η δόνηση θα σας ειδοποιήσει για το πώς πρέπει να κινηθείτε: συνεχίζετε […]

24.01.2017 | 12:32

Πώς θα σας φαινόταν να σας οδηγεί στον προορισμό σας το… τζιν σας;

Ίσως μοιάζει παράξενο, όμως δεν θα χρειάζεται πια να ρωτάτε τους περαστικούς αν έχετε χάσει τον δρόμο σας, ούτε να ελέγχετε συνεχώς το κινητό σας τηλέφωνο.

Φορώντας το έξυπνο τζιν, η δόνηση θα σας ειδοποιήσει για το πώς πρέπει να κινηθείτε: συνεχίζετε ευθεία, ή στρίβετε στο επόμενο στενό;

Η ικανότητα του όμως δεν σταματά εκεί, καθώς σας ενημερώνει και για κάποιο σημαντικό μήνυμα που πρέπει να δείτε.

Τα Essential Leans, μια πρωτοπορία της γαλλικής εταιρείας Spinali Design, παρουσιάστηκαν πρόσφατα στην έκθεση CE S 2017 στο Las Vegas, με τους δημιουργούς να υποστηρίζουν πως ένα τζιν μπορεί να γίνει ο απόλυτος οδηγός, χωρίς να συμβουλευόμαστε ασταμάτητα το κινητό.

Αυτό που πρέπει να κάνετε, εκτός από το να το φοράτε, είναι να το συνδέσετε με το smartphone, να ενεργοποιήσετε το GPS και να το… εμπιστευτείτε!

Διαθέτει δύο αισθητήρες σε κάθε πλευρά που δονούνται αντίστοιχα, ανάλογα με το πού βρίσκεστε, ενώ σε περίπτωση λάθους αναλαμβάνουν δράση και οι δύο. Τα έξυπνα τζιν, λειτουργούν με ενσωματωμένη μπαταρία που δεν αφαιρείται και η διάρκεια του, αν ενεργοποιείτε το GPS μία φορά την εβδομάδα, είναι τέσσερα περίπου χρόνια.

Το καλύτερο όμως, το κρατούσαμε για το τέλος. Το έξυπνο τζιν, μπορεί να σας βρει και σύντροφο! Μια εφαρμογή του, προκαλεί δόνηση στο τζιν του «πόθου» σας, τραβώντας έτσι τα μάτια του πάνω σας.

Ένα τζιν, για όλες τις χρήσεις, κυκλοφορεί ήδη στην αγορά σε πολλά σχέδια και χρώματα.

Περισσότερα, στο ακόλουθο video:

Exit mobile version