Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

17

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Βούλωσέ το!»: Οργή κατά της Πάολα μετά τη δήλωση για Καζαντζίδη
LIFESTYLE

«Βούλωσέ το!»: Οργή κατά της Πάολα μετά τη δήλωση για Καζαντζίδη

«Ο Καζαντζίδης έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία. Άρα τα εκμεταλλευόταν…», δήλωσε η Πάολα σε κυριακάτικη εφημερίδα προκαλώντας «κύμα» οργισμένων αντιδράσεων. «Βούλωσέ το! Γκε γκε Πάολα;» Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είπε εμφανώς εξοργισμένος: «Τι έχεις πιει κορίτσι μου; Είναι σαν να μηδενίζεις τους μεγάλους τραγουδιστές της εποχής εκείνης. Η Πάολα στα […]

paola_h_645_450

«Ο Καζαντζίδης έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία. Άρα τα εκμεταλλευόταν…», δήλωσε η Πάολα σε κυριακάτικη εφημερίδα προκαλώντας «κύμα» οργισμένων αντιδράσεων.

«Βούλωσέ το! Γκε γκε Πάολα;»

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είπε εμφανώς εξοργισμένος: «Τι έχεις πιει κορίτσι μου; Είναι σαν να μηδενίζεις τους μεγάλους τραγουδιστές της εποχής εκείνης. Η Πάολα στα ποτ πουρί της τραγουδά πολλά τραγούδια του Καζαντζίδη».

Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο συνθέτης Μάνος Ψαλτάκης: «Βουλωσέ το! Δεν θα μπορεί να ξαναπάει στην ομογένεια να τραγουδήσει! Γκε γκε Πάολα;».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος Συριανών φίλων, Στέλιου Καζαντζίδη είπε: «Να ψάξει άλλο τρόπο να διαφημιστεί. Ο Καζαντζίδης είναι ο σπουδαιότερος όλων και απλά θέλει διαφήμιση».

Τι δήλωσε η σύζυγος του Καζαντζίδη

Η σύζυγος του, Βάσω Καζατζίδη δήλωσε στην Espresso : «Δεν υπάρχει κάτι να πω. Ο κόσμος ξέρει ποιος ήταν ο σύζυγός μου και τι έκανε».

Από την πλευρά της η Καίτη Γκρέυ σχολίασε: «Ό,τι και να λένε δεν μπορούν οι καινούργιες να φτάσουν τα δικά μας τραγούδια. Την Πάολα δεν την γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω ακούσει πώς τραγουδά ζωντανά σε μαγαζί. Όμως την άκουσα στον Σπύρο Παπαδόπουλο και δεν μου είπε τίποτα”.

Παρακολουθήστε τα βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις