Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κλιμακώνουν σταδιακά τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες-Ξεκινούν με δίωρα μπλόκα στις εθνικές οδούς
ΕΛΛΑΔΑ

Κλιμακώνουν σταδιακά τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες-Ξεκινούν με δίωρα μπλόκα στις εθνικές οδούς

Με σταδιακό τρόπο κλιμακώνουν οι αγρότες τις κινητοποιήσεις τους. Ενδεικτικά, προχωρούν από σήμερα Τρίτη, σε καθημερινό δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου, ενώ παρόμοια απόφαση έλαβαν και οι αγρότες του Τυρνάβου που θα στήσουν μπλόκο στην εθνική οδό Λάρισας-Κοζάνης στον κόμβο του Αργυροπουλίου από τις 18:00 έως τις 20:00. Ειδικότερα από […]

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ

Με σταδιακό τρόπο κλιμακώνουν οι αγρότες τις κινητοποιήσεις τους. Ενδεικτικά, προχωρούν από σήμερα Τρίτη, σε καθημερινό δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου, ενώ παρόμοια απόφαση έλαβαν και οι αγρότες του Τυρνάβου που θα στήσουν μπλόκο στην εθνική οδό Λάρισας-Κοζάνης στον κόμβο του Αργυροπουλίου από τις 18:00 έως τις 20:00.

Ειδικότερα από σήμερα Πέμπτη οι αγρότες του Αιγίου θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό της εθνικής οδού από τις 17:00 έως τις 19:00. Σημειώνεται ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν στην χώρα περίπου δέκα μπλόκα, ενώ το κάθε μπλόκο κινείται αυτοτελώς στο επίπεδο των αποφάσεων του.

Εξάλλου την Πέμπτη αναμένεται να “ενεργοποιηθούν”  και τα μπλόκα στην Καρδίτσα, στα Τρίκαλα,στα Φάρσαλα και στην Λάρισα στον κόμβο της Νίκαιας, με πρωτοβουλία των Ενωτικών Ομοσπονδιών των αγροτικών Συλλόγων, Καρδίτσας, Τρικάλων “η Άνοιξη” και Λάρισας. Μέχρι την Πέμπτη τα τρακτέρ από τις συγκεκριμένες περιοχές θα συγκεντρωθούν στις πλατείες των χωριών.

Πιο συγκεκριμένα οι αγρότες της Λάρισας έχουν προγραμματίσει για σήμερα συγκέντρωση στην Φαλάνη, ενώ οι αγρότες από την περιοχή των Φαρσάλων έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση των τρακτέρ στο γήπεδο της πόλης όπου θα αποφασισθούν οι επόμενες κινήσεις τους. Οι αγρότες σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τηρούν στάση αναμονής χωρίς να έχουν ακόμη προγραμματίσει κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις, περιμένοντας τις εξελίξεις στα μπλόκα που ήδη στήνονται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις