Εξαρθώνονται δυο συμμορίες που εισέβαλαν σε σπίτια σε Αττική – Κορινθία – Μέγαρα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξαρθώνονται δυο συμμορίες που εισέβαλαν σε σπίτια σε Αττική – Κορινθία – Μέγαρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Του Πέτρου Καρσιώτη Σε Αττική, Κόρινθο και Μέγαρα «χτυπούσαν» σπίτια, μέλη δύο εγκληματικών ομάδων, οι οποίες εξαρθρώνονται από την αστυνομία. Η πρώτη συμμορία, τρία από τα μέλη της οποίας συνελήφθησαν με εντάλματα του ανακριτή, εντόπιζαν τις ώρες, που απουσίαζαν οι ένοικοι, παραβίαζαν παράθυρα και πόρτες και από τη στιγμή που βρίσκονταν στο εσωτερικό, άρπαζαν χρήματα, […]

24.01.2017 | 17:46

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε Αττική, Κόρινθο και Μέγαρα «χτυπούσαν» σπίτια, μέλη δύο εγκληματικών ομάδων, οι οποίες εξαρθρώνονται από την αστυνομία.

Η πρώτη συμμορία, τρία από τα μέλη της οποίας συνελήφθησαν με εντάλματα του ανακριτή, εντόπιζαν τις ώρες, που απουσίαζαν οι ένοικοι, παραβίαζαν παράθυρα και πόρτες και από τη στιγμή που βρίσκονταν στο εσωτερικό, άρπαζαν χρήματα, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές.

Από τη συγκεκριμένη ομάδα που έβαζε στο στόχαστρο σπίτια στην Αττική και στην Κορινθία,  συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Δυτικής αττικής,  στην περιοχή του Μενιδίου, τρία άτομα, ηλικίας 22,27 και 30 χρόνων.

Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται άλλοι  τρεις ημεδαποί συνεργοί τους.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί πέντε περιπτώσεις κλοπών από οικίες στην Αττική και στην Κορινθία.

Νυχτερινές εισβολές στα Μέγαρα με ορμητήριο καταυλισμό

Η δεύτερη ομάδα είχε ορίσει ως τόπο δράσης την περιοχή των Μεγάρων. Συνελήφθησαν και σ αυτή την περίπτωση τρία άτομα, ενώ αναζητείται κι ένας συνεργός τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες είχαν συστήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο εγκληματική ομάδα με σκοπό την διάπραξη κλοπών από οικίες στα Μέγαρα.

Έχοντας ως ορμητήριο τον καταυλισμό στον Βλυχό Μεγάρων και κινούμενοι με οχήματα ιδιοκτησίας τους, εισέβαλαν  βραδινές ώρες σε οικίες της ευρύτερης περιοχής των Μεγάρων και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Κατασχεθήκαν ηλεκτρονικές συσκευής – Κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα

Μετά από έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα.

 Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα  Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την διάπραξη των διαρρήξεων.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δεκατρείς  περιπτώσεις διαρρήξεων και τρεις  απόπειρες σε οικίες της περιοχής των Μεγάρων.

 

Exit mobile version