Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Προσπάθησαν να μεταφέρουν 22 κιλά χασίς με το ΚΤΕΛ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσπάθησαν να μεταφέρουν 22 κιλά χασίς με το ΚΤΕΛ

Οι Αλβανοί διακινητές ναρκωτικών μετά από τις συνεχείς αποτυχίες τους να μεταφέρουν χασίς στην χώρα μας είτε με αυτοκίνητα είτε ακόμη και πεζοί, σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν ένα διαφορετικό τρόπο. Αυτό της χρησιμοποίησης του ΚΤΕΛ. Ωστόσο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας είχαν ενημέρωση για την εν λόγω απόπειρα για αυτό και είχαν στήσει μπλόκο στην περιοχή […]

xasis

Οι Αλβανοί διακινητές ναρκωτικών μετά από τις συνεχείς αποτυχίες τους να μεταφέρουν χασίς στην χώρα μας είτε με αυτοκίνητα είτε ακόμη και πεζοί, σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν ένα διαφορετικό τρόπο. Αυτό της χρησιμοποίησης του ΚΤΕΛ.

Ωστόσο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας είχαν ενημέρωση για την εν λόγω απόπειρα για αυτό και είχαν στήσει μπλόκο στην περιοχή Μορφάτι της Θεσπρωτίας, όπου και σταμάτησαν για έλεγχο το υπεραστικό λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα-Αθήνα. Κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν στον χώρο των αποσκευών ανακάλυψαν 18 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 21 κιλών και 708 γραμμαρίων.

Οι συγκεκριμένες αποσκευές άνηκαν σε δύο Αλβανούς ηλικίας 29 και 18 χρονών αντίστοιχα οι οποίοι συνελήφθησαν ενώ βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δυο κινητά τηλέφωνα για τα οποία ζητήθηκε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Οι δύο συλληφθέντες διαπιστώθηκε ότι βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα, ενώ κατηγορούνται για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις