Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Αυστηρές κυρώσεις»: Τι είπε o Καμμένος στον Παπαδάκη για φαντάρους-αλβανικό αετό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυστηρές κυρώσεις»: Τι είπε o Καμμένος στον Παπαδάκη για φαντάρους-αλβανικό αετό

«Είναι κάτι το οποίο περιλαμβάνεται σε μια ευρύτερη προσπάθεια που γίνεται από τον αλβανικό εθνικισμό να προκαλέσει τις σχέσεις με την Ελλάδα» υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τη φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται νεοσύλλεκτοι να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σε συνέντευξή του στον Γιώργο Παπαδάκη, […]

590_856c6cb8f3bc00ac9b04fb6955f6ce8b

«Είναι κάτι το οποίο περιλαμβάνεται σε μια ευρύτερη προσπάθεια που γίνεται από τον αλβανικό εθνικισμό να προκαλέσει τις σχέσεις με την Ελλάδα» υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τη φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται νεοσύλλεκτοι να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σε συνέντευξή του στον Γιώργο Παπαδάκη, επισήμανε ότι «τέτοια φαινόμενα στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν γίνονται αποδεκτά».

«Ήδη έχει διαταχθεί από το ΓΕΣ και από εμένα να εξαντληθούν οι πειθαρχικές ευθύνες, οι διοικητικές ευθύνες αλλά και οι ποινικές ευθύνες».

Υπό έρευνα οι νεοσύλλεκτοι που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό

Ο κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα δήλωσε ότι θα διερευνηθεί πως πήραν την ελληνική υπηκοότητα οι συγκεκριμένοι στρατιώτες και αν γεννήθηκαν στην Ελλάδα καθώς και ότι θα επιβληθούν πολύ αυστηρές κυρώσεις.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις