Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θεοδωράκης για αξιολόγηση: Οι αναβολές πληρώνονται από τον λαό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης για αξιολόγηση: Οι αναβολές πληρώνονται από τον λαό

Επίθεση στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση που παρατηρείται στο κλείσιμο της β΄ αξιολόγησης εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, επισημαίνοντας ότι «αυτές οι αναβολές πληρώνονται ακριβότερα από τον ελληνικό λαό». Ο επικεφαλής του Ποταμιού, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, υποστήριξε ότι «αν χάσουμε την ποσοτική χαλάρωση και το 5.000 ευρώ αφορολόγητο θα μας φαίνεται μεγάλο». «Είμαι υπέρ ενός έντιμου […]

theodorakis

Επίθεση στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση που παρατηρείται στο κλείσιμο της β΄ αξιολόγησης εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, επισημαίνοντας ότι «αυτές οι αναβολές πληρώνονται ακριβότερα από τον ελληνικό λαό».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, υποστήριξε ότι «αν χάσουμε την ποσοτική χαλάρωση και το 5.000 ευρώ αφορολόγητο θα μας φαίνεται μεγάλο».

«Είμαι υπέρ ενός έντιμου συμβιβασμού»

«Έχουν απολογηθεί για αυτά που έλεγε ο Τσακαλώτος ότι πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση μέχρι 5 Δεκεμβρίου; Σημασία έχει ότι η χώρα έχει υπογράψει κάποια πράγματα, στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει η άποψη ότι υπάρχει χρόνος για να αναβάλουμε.

Όταν η κυβέρνηση δείχνει ότι αναβάλει, ανοίγει την όρεξη για νέους φόρους επειδή λένε ότι αυτή η κυβέρνηση στην επόμενη στροφή θα μας πουλήσει. Είμαι υπέρ ενός έντιμου συμβιβασμού αρκεί η κυβέρνηση να μας πει ποιος είναι αυτός για να μην φτάσουμε στο θέμα μένουμε ή φεύγουμε από το ευρώ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις