Η θερμή αγκαλιά του Τραμπ με τον διευθυντή του FBI, εξόργισε τους Δημοκρατικούς (vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Η θερμή αγκαλιά του Τραμπ με τον διευθυντή του FBI, εξόργισε τους Δημοκρατικούς (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Την οργή των Δημοκρατικών προκάλεσε η θερμή αγκαλιά του Ντόναλντ Τραμπ, με τον Τζέιμς Κόμεϊ, διευθυντή του FBI που δημιούργησε σάλο με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χίλαρι. Το «ζεστό» περιστατικό εκτυλίχθηκε στη δεξίωση που παρατέθηκε στο Μπλε Δωμάτιο του Λευκού Οίκου προς τιμήν αξιωματούχων των υπηρεσιών επιβολής του νόμου και ασφάλειας. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ […]

23.01.2017 | 10:48

Την οργή των Δημοκρατικών προκάλεσε η θερμή αγκαλιά του Ντόναλντ Τραμπ, με τον Τζέιμς Κόμεϊ, διευθυντή του FBI που δημιούργησε σάλο με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χίλαρι.

Το «ζεστό» περιστατικό εκτυλίχθηκε στη δεξίωση που παρατέθηκε στο Μπλε Δωμάτιο του Λευκού Οίκου προς τιμήν αξιωματούχων των υπηρεσιών επιβολής του νόμου και ασφάλειας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε από τον Κόμεϊ να τον πλησιάσει και τον αγκάλιασε, με την οργή των Δημοκρατικών να φουντώνει.

«Είναι πλέον διασημότερος από εμένα» είπε χαριτολογώντας ο Τραμπ.

Ο Τζέιμς Κόμεϊ είναι ο άνθρωπος που άνοιξε τον φάκελο με τα καυτά emails της Χίλαρι που χρησιμοποιούσε ενώ ήταν υπουργός Εξωτερικών, λίγο πριν τις εκλογές που έδωσαν την προεδρία στον Ντόναλντ Τραμπ.

Αν και η ανακοίνωση από τον διευθυντή που «αθώωνε» την Κλίντον ήρθε γρήγορα, η βλάβη σε πολιτικό επίπεδο είχε ήδη συμβεί.

Η Χίλαρι κατηγόρησε ευθέως τον Κόμεϊ για την ήττα της και τον Τραμπ που εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση για να «λερώσει» το όνομα της.

Exit mobile version