Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σουηδία: Συνελήφθησαν οι άνδρες για τον βιασμό που μεταδόθηκε live στο facebook
ΚΟΣΜΟΣ

Σουηδία: Συνελήφθησαν οι άνδρες για τον βιασμό που μεταδόθηκε live στο facebook

  Συνελήφθησαν τρεις άνδρες στη Σουηδία, καθώς θεωρούνται ύποπτοι ότι βίασαν μια γυναίκα σε μια επίθεση η οποία μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση στο Facebook, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία. Ο βιασμός της γυναίκας από τα μέλη μιας συμμορίας, όπως όλα δείχνουν, διαπράχθηκε την Κυριακή στην Ουψάλα, που βρίσκεται σε απόσταση μιας ώρας βόρεια της […]

 

soydia

Συνελήφθησαν τρεις άνδρες στη Σουηδία, καθώς θεωρούνται ύποπτοι ότι βίασαν μια γυναίκα σε μια επίθεση η οποία μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση στο Facebook, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Ο βιασμός της γυναίκας από τα μέλη μιας συμμορίας, όπως όλα δείχνουν, διαπράχθηκε την Κυριακή στην Ουψάλα, που βρίσκεται σε απόσταση μιας ώρας βόρεια της Στοκχόλμης και προκάλεσε σοκ στην χώρα.  Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε ένα διαμέρισμα στην πόλη και έθεσε υπό κράτηση τους τρεις άνδρες που έχουν γεννηθεί μεταξύ 1992 έως 1998. 

Τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι το βίντεο αποσύρθηκε και η αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιοδήποτε πρόσωπο έχει στην κατοχή του το οπτικό υλικό να το παραδώσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις