Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / “Διπλή” νίκη του ΠΑΟΚ! Επικράτησε του ΠΑΣ στο … “αγροτεμάχιο” των Ζωσιμάδων! (Video)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Διπλή” νίκη του ΠΑΟΚ! Επικράτησε του ΠΑΣ στο … “αγροτεμάχιο” των Ζωσιμάδων! (Video)

Ο ΠΑΟΚ με ένα γκολ του Λέοβατς στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ στα Γιάννενα. Σε ένα αγωνιστικό χώρο επικίνδυνο για ποδόσφαιρο, καθώς μόνο τα … πρόβατα έλλειπαν από αυτό το …χωράφι, που “ονομάζεται” ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ανέβηκε στην 5η θέση του πρωταθλήματος, ο “Δικέφαλος” του Βορρά. Το ματς Η ομάδα του Ίβιτς διαμαρτύρεται και […]

pak

Ο ΠΑΟΚ με ένα γκολ του Λέοβατς στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ στα Γιάννενα. Σε ένα αγωνιστικό χώρο επικίνδυνο για ποδόσφαιρο, καθώς μόνο τα … πρόβατα έλλειπαν από αυτό το …χωράφι, που “ονομάζεται” ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Ανέβηκε στην 5η θέση του πρωταθλήματος, ο “Δικέφαλος” του Βορρά.

Το ματς

Η ομάδα του Ίβιτς διαμαρτύρεται και για πέναλτι σε χέρι του Τζημόπουλου στο 1ο μόλις λεπτό.

Την πρώτη κλασική ευκαιρία πάντως είχε ο ΠΑΣ. Στο 20′ ο Μαμπουλού σέντραρε αλλά ο ολομόναχος Ακόστα έπιασε αδύναμη κεφαλιά και η μπάλα έφτασε στον Γλύκο που δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει.

Στο 31′ ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε την πρωτοβουλία σε γκολ με τον Λέοβατς. Κεφαλιά του Αθανασιάδη από σέντρα του Μάτος, εκπληκτική επέμβαση του Πασχαλάκη, αλλά ο Λέοβατς ήταν εκεί και προ κενής εστίας την έστειλε στα δίχτυα.

Ο ΠΑΣ απείλησε και στο 39′ αγγίζοντας την ισοφάριση αλλά ο Μαμπουλού πλάσαρε πάνω στον Γλύκο.

Ο ΠΑΣ ήταν αυτός που έκανε κουμάντο στο δεύτερο μέρος.

Σε πιο αμυντικό ρόλο ο ΠΑΟΚ που δεν τον βοηθούσε και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου για να κάνει το παιχνίδι του.

 

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να απειλήσει και  διαμαρτύρεται και για ένα πέναλτι στο 77′ πάνω στον Κόντε.

Το 0-1 έμεινε ως το τέλος με τον ΠΑΟΚ να παίρνει μία σημαντική νίκη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Καρανίκας(66′ Βιδάλ), Κούτρης, Λίλα, Γιάκος(55′ Κόντε), Κοζορώνης, Ακόστα, Μαμπουλού(82′ Mπέριος)

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ(94′ Κάνιας), Κάμπος(89′ Κουλούρης), Μυστακίδης(71′ Χαρίσης), Αθανασιάδης

Δείτε το γκολ εδώ 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις