Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Κόρινθος: Εκτεταμένες έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ μετά από δυο ληστρικές εισβολές σε σπίτια ηλικιωμένων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κόρινθος: Εκτεταμένες έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ μετά από δυο ληστρικές εισβολές σε σπίτια ηλικιωμένων

Του Πέτρου Καρσιώτη Δύο ληστρικές επιδρομές σε σπίτια της τοπικής κοινότητας του Δήμου Κορινθίας, με θύματα ηλικιωμένες γυναίκες που έμεναν μόνες, έχουν σημάνει συναγερμό στην Αστυνομία του Νομού. Όλα ξεκίνησαν όταν οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι μιας μοναχικής γυναίκας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, την ακινητοποίησαν απειλώντας ότι θα την χτυπήσουν και της […]

ilikiomeni_

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δύο ληστρικές επιδρομές σε σπίτια της τοπικής κοινότητας του Δήμου Κορινθίας, με θύματα ηλικιωμένες γυναίκες που έμεναν μόνες, έχουν σημάνει συναγερμό στην Αστυνομία του Νομού.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι μιας μοναχικής γυναίκας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, την ακινητοποίησαν απειλώντας ότι θα την χτυπήσουν και της άρπαξαν όσα χρήματα είχε και τα κοσμήματα της.

Ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις ερευνούσαν στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών, η ίδια προφανώς συμμορία, βρισκόταν σε άλλο χωριό του ίδιου Δήμου.

Εκεί αποπειράθηκαν με τον ίδιο τρόπο να ληστέψουν άλλη μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της. Την ακινητοποίησαν, ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού,  όμως δεν βρήκαν χρήματα ή κάτι αξίας και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Και στις δυο περιπτώσεις, τα θύματα δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν μετά τις επιθέσεις με τι μέσο διέφυγαν οι ληστές.

Όμως, συμπίπτουν οι περιγραφές, που έδωσαν στους αστυνομικούς του Τμήματος Βραχατίου και της Ασφαλείας Κορίνθου οι οποίοι διενεργούν προανάκριση.

Έτσι, φαίνεται ότι και στα δυο περιστατικά ήταν οι ίδιοι δράστες. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς είναι εμφανής ο φόβος ότι όσο παραμένουν ελεύθεροι θα επιχειρήσουν να εισβάλουν και σε άλλα σπίτια ηλικιωμένων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις