Bloomberg: Η Μέρκελ διαβάζει Playboy για να ….γνωρίσει τον Τραμπ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bloomberg: Η Μέρκελ διαβάζει Playboy για να ….γνωρίσει τον Τραμπ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Σύμφωνα με το  Bloomberg, στην γερμανική του έκδοση φέρεται η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και το επιτελείο της μελετούν την προσωπικότητα του Ντόναλντ Τραμπ σε μια απόπειρα να αποκωδικοποιήσουν τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ. Ενδεικτικά ο Στέφεν Ζάιμπερτ κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας επεσήμανε ότι τόσο η καγκελάριος της Γερμανίας όσο και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα […]

23.01.2017 | 12:31

Σύμφωνα με το  Bloomberg, στην γερμανική του έκδοση φέρεται η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και το επιτελείο της μελετούν την προσωπικότητα του Ντόναλντ Τραμπ σε μια απόπειρα να αποκωδικοποιήσουν τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ενδεικτικά ο Στέφεν Ζάιμπερτ κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας επεσήμανε ότι τόσο η καγκελάριος της Γερμανίας όσο και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα παρακολουθήσουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εναρκτήρια ομιλία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ. 

Εξάλλου η Άνγκελα Μέρκελ σύμφωνα με στελέχη του περιβάλλοντός της μελετά επισταμένως τόσο τις συνεντεύξεις όσο και τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ τον ενδιαφέρον της, της κίνησε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Ντόναλντ Τραμπ πριν από 26 χρόνια στο περιοδικό Playboy, στην οποία ο Τραμπ  είχε αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ.

Σημειώνεται ότι το επιτελείο της κ. Μέρκελ προσπαθεί ανεπιτυχώς μέχρι τώρα τουλάχιστον, να κλείσει ραντεβού με τον Ντόναλντ Τραμπ.

το επίμαχο τεύχος του Playboy :

Exit mobile version