Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αλβανός ληστής παρίστανε τον αστυνομικό και λήστευε τα θύματά του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανός ληστής παρίστανε τον αστυνομικό και λήστευε τα θύματά του

  του Πέτρου Καρσιώτη Αλβανός κακοποιός, παρίστανε τον αστυνομικό και μαζί με συνεργό του, προχωρούσε σε… κατ οίκον έρευνες σε χώρους όπου διέμεναν ευάλωτοι αλλοδαποί.  Τον Ιούνιο του 2015, παριστάνοντας πάντα τον αστυνομικό με τον συνεργό του, ο 30χρονος Αλβανός που έπεσε τώρα στα χέρια της Αστυνομίας, προσέγγισαν στην είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή όπου διέμενε […]

 

ληστεια

του Πέτρου Καρσιώτη

Αλβανός κακοποιός, παρίστανε τον αστυνομικό και μαζί με συνεργό του, προχωρούσε σε… κατ οίκον έρευνες σε χώρους όπου διέμεναν ευάλωτοι αλλοδαποί.

 Τον Ιούνιο του 2015, παριστάνοντας πάντα τον αστυνομικό με τον συνεργό του, ο 30χρονος Αλβανός που έπεσε τώρα στα χέρια της Αστυνομίας, προσέγγισαν στην είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή όπου διέμενε έναν Πακιστανό. Τους δήλωσαν αστυνομικοί και τον έπεισαν να ανέβουν στο χώρο όπου έμενε για δήθεν έρευνα.

 Εκεί, αφού αρχικά τον έδεσαν με χειροπέδες στο καλοριφέρ, προκειμένου να ερευνήσουν τους χώρους, αφαίρεσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα.Όταν ο άτυχος αλλοδαπός αντελήφθη ότι οι δράστες δεν είναι αστυνομικοί άρχισε να φωνάζει για να τον απελευθερώσουν.

Αυτοί τον απελευθέρωσαν, αλλά στη συνέχεια πάνω στην αντίδρασή του για τη ληστεία που υπέστη, τον έριξαν από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, με πρόθεση να τον σκοτώσουν. Το θύμα τους έπεσε σε ταράτσα διπλανού κτιρίου με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στα πόδια και στη λεκάνη.

 Η Ασφάλεια είχε ταυτοποιήσει τον Αλβανό που υποδυόταν τον αστυνομικό και τον αναζητούσε. Τελικά συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας. Παρεδόθη στην Ασφάλεια και με τη δικογραφία που είχε ηδη σχηματισθεί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.  Η έρευνα συνεχίζεται για να αποδειχθεί πόσοι ακόμη αλλοδαποί έχουν πέσει θύματα ληστείας από το δίδυμο των… αστυνομικών και δεν το έχουν καταγγείλει για άλλους λόγους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις