Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στο στόχαστρο της CIA η Μadonna για τις επικίνδυνες δηλώσεις της (pic-vid)
LIFESTYLE

Στο στόχαστρο της CIA η Μadonna για τις επικίνδυνες δηλώσεις της (pic-vid)

Στο μάτι έβαλε η CIA τη Madonna, καθώς οι δηλώσεις της πως σκεφτόταν να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο προκάλεσαν τον προβληματισμό των μυστικών υπηρεσιών που σκοπεύει να αρχίσει έρευνες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Gateway Pundit, αυτό δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας, όμως η ίδια η CIA δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, χωρίς ωστόσο να αρνηθεί […]

Madonna performs at the Women's March in Washington U.S., January 21, 2017. REUTERS/Shannon Stapleton

Στο μάτι έβαλε η CIA τη Madonna, καθώς οι δηλώσεις της πως σκεφτόταν να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο προκάλεσαν τον προβληματισμό των μυστικών υπηρεσιών που σκοπεύει να αρχίσει έρευνες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Gateway Pundit, αυτό δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας, όμως η ίδια η CIA δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, χωρίς ωστόσο να αρνηθεί τις φήμες.

Madonna performs at the Women's March in Washington U.S., January 21, 2017. REUTERS/Shannon Stapleton

Η γνωστή τραγουδίστρια, στην ομιλία της στην Πορεία των Γυναικών, είπε :”Είμαι θυμωμένη. Ναι είμαι εξοργισμένη. Ναι, έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα”.

Η ομιλία της έπαιξε σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, ενώ η Madonna δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει και άσεμνες φράσεις.

Τραγουδώντας το “Express Yourself” και το “Human Nature”, άλλαξε τον στίχο, λέγοντας “Ντόναλντ Τραμπ πάρε μια π@π@“, ενώ σε κάθε πρόταση της ανέφερε τη λέξη “fuck”.

“Είστε έτοιμοι να ταρακουνήσετε τον κόσμο; Καλώς ήρθατε στην επανάσταση της αγάπης. Για την εξέγερση, με την άρνησή μας ως γυναίκες να δεχτούμε αυτή τη νέα εποχή της τυραννίας”. Και συνέχισε: “Ό,τι είναι μοναδικό, διαφορετικό τώρα μπορεί πραγματικά να θεωρηθεί έγκλημα“.

“Ήρθε αυτή η στιγμή του σκότους για να μας ξυπνήσει, f***k σηκωθείτε”, φώναζε στο πλήθος.

Η CIA έχει πληροφορηθεί για τις δηλώσεις της τραγουδίστριας και θα ερευνήσει την υπόθεση, όμως μένει να αποφασιστεί από τον Εισαγγελέα αν θα ασκηθεί δίωξη εναντίον της.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις