Σύρος: Προειδοποιήσεις από το νοσοκομείο στην γιατρό- πρώην πορνοστάρ

ΕΛΛΑΔΑ

Σύρος: Προειδοποιήσεις από το νοσοκομείο στην γιατρό- πρώην πορνοστάρ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Από την ώρα που ήρθε στη δημοσιότητα η Αφροδίτη Αδάμη, η γιατρός που πρωταγωνιστούσε στο παρελθόν σε ταινίες- πορνό, τα φώτα είναι πεσμένα πάνω της. Η παρουσία της γίνεται αισθητή, και ακόμη και στους διαδρόμους του νοσοκομείο την τραβούν video και φωτογραφίες. Η γιατρός από την Πάτρα, κάνει το αγροτικό της στο νοσοκομείο της Σύρου […]

22.01.2017 | 15:54

Από την ώρα που ήρθε στη δημοσιότητα η Αφροδίτη Αδάμη, η γιατρός που πρωταγωνιστούσε στο παρελθόν σε ταινίες- πορνό, τα φώτα είναι πεσμένα πάνω της. Η παρουσία της γίνεται αισθητή, και ακόμη και στους διαδρόμους του νοσοκομείο την τραβούν video και φωτογραφίες.

Η γιατρός από την Πάτρα, κάνει το αγροτικό της στο νοσοκομείο της Σύρου και έχει αφήσει πίσω της το ροζ παρελθόν, ξεκινώντας πλέον μία εντελώς διαφορετική ζωή.

Παντρεμένη πλέον, η 25χρονη Άννα Μαρία όπως είναι το πραγματικό όνομα της, θέλει να ακολουθήσει το επάγγελμα της γιατρού και να ζήσει μία ήρεμη ζωή με τον αγαπημένο της.

”Πριν από αρκετούς μήνες γνώρισα τον άντρα της ζωής μου, τον Αλέξανδρο, που είναι από τη Σερβία και τον ερωτεύτηκα παράφορα. Τον περασμένο Νοέμβριο, παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο και είμαι πολύ ευτυχισμένη”.

Παρόλα αυτά, οι κάτοικοι της Σύρου και το ιατρικό προσωπικό την προειδοποιούν, να μην κάνει ξανά αναφορές στο παρελθόν, υποστηρίζοντας πως δεν ντρέπεται γι’ αυτό.

Σε άλλη περίπτωση, το νοσοκομείο θα την διαγράψει και θα της αφαιρέσει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Όσο για τον Σέρβο σύζυγο της, δεν έχει κανένα πρόβλημα με το ροζ παρελθόν της:

«Ο άντρας αυτός με έκανε να δω τη ζωή με άλλο μάτι. Να αλλάξω ως άνθρωπος. Το μόνο που θέλω είναι να γίνω καλή σύζυγος και γιατρός και στο μέλλον να αποκτήσω μαζί του παιδιά, που θα ολοκληρώσουν την ευτυχία μας. Ασχολήθηκα με το χώρο των ερωτικών ταινιών, το έζησα και τέλος. Όλοι κάνουμε λάθη. Ωστόσο η ζωή προχωρά και σε όλους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Μέσα από αυτό το λειτούργημα, θα γίνω καλύτερη ως άνθρωπος και ως σύζυγος. Ο άντρας μου είναι σπουδαίος και ασχολείται επαγγελματικά με τις τουριστικές επιχειρήσεις. Γνωρίζει για το παρελθόν μου και με στηρίζει στα νέα μου βήματα».

 

 

 

Exit mobile version