Βερναρδάκης: Υπομονή στους “βιαστικούς” των εκλογών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βερναρδάκης: Υπομονή στους “βιαστικούς” των εκλογών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Ο υπουργός επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πήρε θέση για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας. Η γενική του εκτίμηση ήταν πως “Τα θέματα που παραμένουν ανοικτά είναι ελάχιστα και πάντως όχι ικανά να αναστείλουν την αξιολόγηση”. Σε ότι αφορά στον μηχανισμό αυξημένων εγγυήσεων γνωστότερο ως “κόφτη” σημείωσε “το […]

22.01.2017 | 17:35

Ο υπουργός επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πήρε θέση για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Η γενική του εκτίμηση ήταν πως “Τα θέματα που παραμένουν ανοικτά είναι ελάχιστα και πάντως όχι ικανά να αναστείλουν την αξιολόγηση”.

Σε ότι αφορά στον μηχανισμό αυξημένων εγγυήσεων γνωστότερο ως “κόφτη” σημείωσε “το μόνο που θα μπορούσε να συζητηθεί από μεριάς μας είναι μια γενική περιγραφή πεδίων στα οποία δυνητικά θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί. Ο περίφημος “κόφτης ” προβλεπόταν ήδη από το 2014 με το νόμο 4270, άλλο τώρα που ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ κάνει πως δεν γνωρίζει”.

Παράλληλα επιτίθεται στην αξιωματική αντιπολίτευση τονίζοντας ότι έδειξε τεράστιο κυνισμό στο ζήτημα της 13ης σύνταξης ενώ την κατηγορεί ότι βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή συνεννόησης με τους πιο ακραίους κύκλους των δανειστών. 

Αναφορικά με τις “χαμηλές πτήσεις” του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις ισχυρίστηκε ότι ένα κομμάτι της κοινωνίας στηρίζει φανατικά τον ΣΥΡΙΖΑ ένα ένα άλλο κομμάτι έχει απομακρυνθεί από αυτόν. Περαιτέρω αποκάλυψε, ότι στο γραφείο του πρωθυπουργού έχει δημιουργηθεί  παρατηρητήριο εκλογικών δεδομένων για όλη την Ευρώπη.

Στο επίπεδο του κυβερνητικού απολογισμού σχετικά το έργο που έχει επιτευχθεί, ο κ. Βερναρδάκης σημείωσε ότι “έχουμε κάνει αρκετά πράγματα δύο χρόνια τώρα, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και καλύτερα.Η μάχη για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία είναι μαραθώνιος υψηλής αντοχής”. Ενώ δεν παρέλειψε να συστήσει “μεγάλη υπομονή για τους βιαστικούς των εκλογών”

Πηγή : Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Exit mobile version