Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σκοτωμός Γεωργιάδη- Βέττα: Βαριές κουβέντες στον “αέρα” (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκοτωμός Γεωργιάδη- Βέττα: Βαριές κουβέντες στον “αέρα” (video)

Χαμός έγινε το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά, ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Δημήτρη Βέττα, του ΣΥΡΙΖΑ. Η «μάχη», ξεκίνησε όταν ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στα όσα είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από το Ναύπλιο και συγκεκριμένα τη φράση του “ή με την Ελλάδα, ή με τον Τσίπρα“. Τα πράγματα ξέφυγαν […]

adwnis_vettas1_478_355

Χαμός έγινε το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά, ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Δημήτρη Βέττα, του ΣΥΡΙΖΑ.

Η «μάχη», ξεκίνησε όταν ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στα όσα είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από το Ναύπλιο και συγκεκριμένα τη φράση του “ή με την Ελλάδα, ή με τον Τσίπρα“.

Τα πράγματα ξέφυγαν όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε την φωτογραφία δημοσίευσε το mignatiou.com και δείχνει τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, να διαβάζει εφημερίδα, καθώς πηγαίνει στην Αμερική να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.

kammenos1

“Ο κ. Καμμένος, με απλωμένα τα ποδάρια του στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος και Τα Νέα εν είδει τροπαίου στο χέρι του», λέει ο κ. Γεωργιάδης, και ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα!

«Αυτά τα λέει η θειά μου στο χωριό. Είναι κουβέντες αντιπροέδρου κόμματος που θέλει να κυβερνήσει; Πρωινό κουτσομπολιό», απαντάει ο κ. Βέττας και οι ατάκες δεν είχαν σταματημό!

Δείτε τι έγινε:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις