Ιωάννινα : Σύλληψη 58χρονου για κατοχή ηρωίνης και χαπιών

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ιωάννινα : Σύλληψη 58χρονου για κατοχή ηρωίνης και χαπιών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Ένας 58χρονος Έλληνας προκάλεσε τις υποψίες των αστυνομικών όταν έγινε αντιληπτός να περιφέρεται σε γνωστά στέκια χρηστών σκληρών ναρκωτικών στα Ιωάννινα. Ο ύποπτος αφού ακινητοποιήθηκε από τις αρχές, υπεβλήθη σε σωματική έρευνα με αποτέλεσμα να βρεθούν επάνω του συσκευασμένη ηρωίνη βάρους 10,5 γραμμαρίων όπως και 56 ναρκωτικά χάπια για τα όποια ο δράστης δεν προσκόμισε […]

22.01.2017 | 15:25

Ένας 58χρονος Έλληνας προκάλεσε τις υποψίες των αστυνομικών όταν έγινε αντιληπτός να περιφέρεται σε γνωστά στέκια χρηστών σκληρών ναρκωτικών στα Ιωάννινα.

Ο ύποπτος αφού ακινητοποιήθηκε από τις αρχές, υπεβλήθη σε σωματική έρευνα με αποτέλεσμα να βρεθούν επάνω του συσκευασμένη ηρωίνη βάρους 10,5 γραμμαρίων όπως και 56 ναρκωτικά χάπια για τα όποια ο δράστης δεν προσκόμισε την ενδεδειγμένη ιατρική συνταγή και κατασχέθηκαν.

Ο 58χρονος συνελήφθη ενώ ακολούθησε η παραπομπή του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, όπου και του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση για να διαπιστωθεί αν ο συλληφθείς διακινούσε ναρκωτικά στην πόλη.

Exit mobile version